1. I tako, sve sto se ne uklapa u matricu poslusnih gradjana koji bez pogovora pristaju na vakcinaciju, na uzimanje kredita i hipoteka, na klimanje glavama i aplaudiranje u znak odobravanja postupaka vlasti,..., sve to je teorija zavere i treba je suzbiti, nista od prava na drugacije misljenje, nista od prava na slobodu govora, mi izgleda zaista zivimo u Orvelovoj "Zivotinjskoj farmi"!
    (iskusan, 20. oktobar 2020 09:59)

    # Link komentara

  2. Verujemo u plan. Q
    (Q, 19. oktobar 2020 09:57)

    # Link komentara

  3. Занимљиво, значи све што није "на линији" треба уклонити.. отприлике да гледамо РТС и ЦНн, тамо је сва истина.
    (грађаниОПН, 18. oktobar 2020 17:11)

    # Link komentara

  4. Pogledao sam film i zapalo mi je za oči snimak gde se goli muškarac spušta i pada sa prozora Bakingemske palate. Bilo mi je nerealno i ptretražio sam internet. U pitanju je bilo snimanje serije. Toliko o pouzdanosti informacija.
    (Vladimir, 17. oktobar 2020 22:29)

    Stvarno, baš su poradili na realnosti...

    Vidi se cela filmska ekipa...

    Zamutili kamermane i ostale, a svaka čast i za glumu. Odglumeo je pad za oskara...
    (P-76ers, 18. oktobar 2020 03:15)

    # Link komentara

  5. (Sloboda, 17. oktobar 2020 23:09)

    Blago tebi, covece, kad imas toliko vremena da gledas sve te gluposti. Na nasu zalost, mi ostali obicni smrtnici nismo bogatasi, nemamo nasledjene stanove od pradedova koje izdajemo strancima, niti radimo u drzvanoj sluzbi gde mozemo da blejimo na Youtubu po ceo dan i gledamo svakojake stvari, pa moramo da RADIMO da bismo preziveli.
    (Maksa, 18. oktobar 2020 00:14)

    # Link komentara

  6. Teorije zavere - omiljena štiva u Srbiji
    (Sa1e, 18. oktobar 2020 00:04)

    # Link komentara

  7. Uputstvo za izlazak iz ropstva: Mark Passio - Seminar Prirodnog zakona, na youtube kanalu The Great Work Balkan. Predavanje ima tri dela i treba pogledati svaki od početka do kraja. Pogledajte i: Od oskudice do izobilja (Tesla i pitanje besplatne energije), Mark Passio - De-Mystifying The Occult - Part II: Satanism & The Dark Occult, Occult Mockery Of Police & Military Personnel, The Unholy Feminine - Neo-Feminism & The Satanic Epi-Eugenics Agenda, The Matrix Trilogy Decoded, Tesla & Humanity's Missing Paradigm Shift itd. Pogledajte i dokumentarac o zločincu Gejtsu koji je uradio James Corbett naslovljen: Who Is Bill Gates? Na kanalu corbettreport imate opciju prevoda. Od istog autora: Rockefeller Medicine, How & Why Big Oil Conquered The World, What Is Sustainable Development?, Planned Parenthood Exposed, Political Pedophilia: An open source investigation, Transhumanism and You, You Are Being Gamed, Data is the New Oil, Globalization is Dead. Long Live the New World Order! Dokumentarce Conspiracy of Silence i Kinseyevi pedofili, istražite rad Judith Reisman. Snimke nastale tokom trogodišnjeg istraživanja o trgovini organima abortiranih beba od strane organizacije Planned Parenthood koje je načinio David Daleiden (The Center for Medical Progress). Predavanje na španskom: Ideología de género, nueva derecha, nueva izquierda. Agustín Laje ili englesku verziju: Gender ideology, new right, new left. Mr. Agustín Laje. Alternative View: Dr Graham Downing AV8, AV9, AV10, AV6...
    (Sloboda, 17. oktobar 2020 23:09)

    # Link komentara

  8. "Teorija zavere" je termin koji je izmislila CIA 1963. kad je ubijen Kenedi kako bi diskreditovali svakoga ko je sumnjao u zvanicnu verziju da je Li Harvi Osvald usamljeni strelac. Danas i mala deca znaju da Osvald nije ubio Kenedija,jer je to balisticki i sudsko medicinski nemoguce,sto je dokazao tuzilac Dzim Garison jos 1968,sto smo videli u maestralnom filmu Olivera Stona JFK. Dakle,teorija zavere je namerno smisljena etiketa da bi diskreditovala bilo koga ko sumnja u zvanicne "istine" po sistemu name-shame,imenuj i osramoti. Postoje i druge etikete koje vam odmah prilepe ad hominem tako da uopste vise nije vazno ako imate argumente-nazovu vas odmah rasistom,nacistom,hitlerovcem,teoreticarem zavere..Pre 30 godina je teorija zavere bila da visoki katolicki svestenici siluju decu. Danas u zatvoru sedi bivsi australijski kardinal Dzordz Pel zbog pedofilije. To je kardinal,princ crkve,ima samo oko 160 kardinala na celoj planeti. A koliki je tek broj nize rangiranih nadbiskupa,biskupa,monsinjora,zupnika koji su otkriveni,to se ni ne zna. Vatikan je isplatio milijarde dolara odstete i time priznao pedofiliju u svojim krugovima. Zasto je onda nekim ljudima toliko tesko da poveruju da pedofilija postoji medju elitnim politicarima i milijarderima? Pedofilija je poremecaj koji je jednako rasprostranjen medju svim slojevima drustva,te je apsolutno nemoguce da nijedan politicar ili milijarder na svetu nije pedofil. A mi sada znamo i koji su to.
    (Oliver, 17. oktobar 2020 22:54)

    # Link komentara

  9. Pogledao sam film i zapalo mi je za oči snimak gde se goli muškarac spušta i pada sa prozora Bakingemske palate. Bilo mi je nerealno i ptretražio sam internet. U pitanju je bilo snimanje serije. Toliko o pouzdanosti informacija.
    (Vladimir, 17. oktobar 2020 22:29)

    # Link komentara

  10. QQQuestion Everything.
    (iDoubt, 17. oktobar 2020 19:39)

    # Link komentara

  11. Odgledao sam "Pad Kabale", ma sta mislio o svemu tome, dosta toga iz tog filma je istina, potkrepljena cinjenicama! Pedofilija postoji kod te elite, neki su uhapseni, mnogi optuzivani, tako da za mene te stvari nikako ne mogu da budu neke tamo teorije zavere! Razumem i sve te cenzure i zabrane, prosto, mocnici se stite, a u mogucnosti su da to rade!
    (rani, 17. oktobar 2020 17:54)

    # Link komentara

  12. Oni stite slobodu a Asanz trune u zatvoru. Bez njega ne bih ni znali o tim elitnim pedofilima i obami, hilari, bilu i ostalima. Nece tramp nista pomoci u toj borbi, on nema nista sa tim pokretom. Ja mislim da hoce da ga nametnu kao nekog vodju i ugase u potpunosti.
    (Bla, 17. oktobar 2020 13:39)

    # Link komentara

  13. Predjite na druge platforme.

    Bojkotujte cenzore!
    (Ivan Stefanovic, 17. oktobar 2020 12:56)

    # Link komentara

  14. Naravno da ce da zabrane,kad su deo liberalno-demokratskog lobija. FB,Mikrosoft,Google,youtube itd. svi oni su udruzeni i podrzavaju sve izopacene gazde. Qanon obelodanio silne afere,skandale i izopacenosti vezane za demokrate i liberale,razotkrio lanac pedofilije i trgovine decom,ali da, sad oni to sve blokiraju.
    (Pljuvac Svih Stilova, 17. oktobar 2020 09:59)

    # Link komentara

  15. Ima snimak Bajden ljubi decu u usta .
    (max, 17. oktobar 2020 09:53)

    # Link komentara

  16. secam se kad sam u razgovoru sa poznanicima u USA tvrdio da Irak nema A-bombu, WMO, i slicne stvari, svi su Amerikanci s kojima sam pricao na kraju tvrdili da sam razvio teoriju zavere, ispada da ce svaku istinu proglasiti za teoriju zavere, i izbrisati slobodu govora na taj nacin.
    (seljadin, 17. oktobar 2020 09:46)

    # Link komentara

  17. Cenzura i formiranje javne svesti, modelovanje mišljenja krda, spinovanje ... Internet odavno nije slobodan za većinu kao na početku. I onda čitam na drugoj vesti kako krdo poziva na nošenje maski jer rekli su na TV.
    (Srbin, 17. oktobar 2020 09:40)

    # Link komentara

  18. Ja sam licno video na You tubu video gde žena koja skroz pristojno izgleda, izjavljuje kako Bajden siluje malu decu i pije im krv. Šta više reci.
    (Demokrata, 17. oktobar 2020 09:38)

    # Link komentara

  19. Normalno, svi koji se suprostavljaju satanistima moraju biti zabranjeni, a jedna od najjacih satanistickih poluga je i Youtube. Nista novo. Proletos kada se kod nas pojavila corona napravio sam playlistu u koju sam stavljao video snimke u kojima doktori govore da je covid prevara. Od 20, 15 su obrisali. Tako izgleda satanisticka istina.
    (Pera, 17. oktobar 2020 09:37)

    # Link komentara

  20. pa kad je alatka kratka i meka,
    a ribe te nece ni pod razno,
    desnica je jedino resenje :)
    (wer, 17. oktobar 2020 09:15)

    # Link komentara

  21. "Kao Nemci kad su palili knjige
    (Analiticar, 16. oktobar 2020 19:30)"
    Nemci su palili ozbiljnu literaturu svojih protivnika.
    Razlika je drastična.
    Ovo su naklapanja "seoskih baba" koja pomalo i mogu da budu istinita.
    Gde je sad obavezna priča o 5g mreži koja je išla uz ovo? Nema? Zašto? Zato što ste im završili posao drečeći o tome na netu, a dokaz će vam biti uvedena "zdrava" 5g mreža, a ne "nezdrava" kineska.
    Posle izbora nestaju i QAnon, svakako.
    Internet je kao i sve drugo što je čovek stvorio, koristan i zloupotrebljen pa svako može da piše šta mu padne na pamet, ali može biti i oružje.
    Vreme zlih i glupih. O, kakva sreća!
    (Jole Masa, 17. oktobar 2020 09:06)

    # Link komentara

  22. Čitam komentare i prosto sam iznova iznenađen koliko smo zatucani postali...
    (Bili boj, 17. oktobar 2020 08:41)

    # Link komentara

  23. A u Kini i Rusiji? Kako tamo prolaze teoreticari zavere? Tako sto isceznu.
    (Pop, 17. oktobar 2020 08:37)

    # Link komentara

  24. To je kao kad ja napišem da korona nije baš toliko smrtonosna kako se predstavlja, a vi ne objavite komentar.
    (kris, 17. oktobar 2020 08:27)

    # Link komentara

  25. Za sada je jos teorija zavera nikako, ako im predje u prakticno razbucace se satanizam a pocelo je polako.. inace bravo za b92 za ovakvu vest
    (Dejan, 17. oktobar 2020 07:05)

    # Link komentara

  26. Najsmešnije je što Qanoni koriste iste metode plasiranja lažnih ili poluinformacija kao oni protiv kojih se, kako tvrde, bore. Kod nas se to lako zalepilo za one koje su pre toga bili takođe "apokaliptični", od kojih zadnjih 30 godina stalno slušamo kako će kraj sveta, evo znaka i slično. E, ti ljudi su lak medijum za prenos kojekakvih gluposti. Evo sad kad je Tramp rekao da je pozitivan, odjednom, to je deo velikog plana velikog spasioca itd. Ta priča kako se bore protiv pedofilije je laž, ja još nisam nikad video da su organizovali raid na dark webu, samo politika i teorije, od prakse jedino gaženje ljudi iz političkih ideala koji ništa više od nacizma sa ekstra koracima. Takođe, neke članove su uhvatili sa pedofilskim materijalom, da stvar bude smešnija. Ali sa njima ne vredi pričati, oni će uvek smisliti neku novu špansku seriju i još vas optužiti da ste glupi i ne želite da uvidite istinu i svetlost bla truć. Za sve imaju neku ludu priču. Lek za takve je potpuni ignore, oni su proizvod dosade i nerada, višak vremena nekih klinaca trolova.
    (ajme, 17. oktobar 2020 06:52)

    # Link komentara

  27. Danas svako ko misli svojom glavom a ne kako hoce mediji, svako ko sumnja u zvanicnu politiku vlasti ovih ili onih, biva proglasen šarlatanom, kovacem teorija zavera. Zar jos od stare Grcke, nije sumnja bila pocetak razboritog razmisljanja, zar sumnja nije osobina mislecih ljudi?
    (Sirano, 17. oktobar 2020 06:36)

    # Link komentara

  28. Iz iskustva znam da su teorije zavere mnogo više teorije nego zavere.
    (vlada, 17. oktobar 2020 06:22)

    # Link komentara

  29. Q teorija je za p****ce! Pravi muškarci veruju u Z teoriju!
    (Alija Sirotanović, 17. oktobar 2020 05:38)

    # Link komentara

  30. Teorije zavere, ekstremni desnicari, itd. Sve je to lepo i bajno ali neka mi neko objasni gde su i sta rade sledeci politicari i ljudi iz holivuda:

    Anthony Weiner, Demokrata, Kongresmen iz New York-a
    Roman Polanski, filmski direktor i producent
    Ed Murray, Demokrata, bivsi gradonacelnik Seattle-a
    Harold Moody, Jr, Demokrata, javni tuzilac drzave Arkanzas
    Harvey Weinstein, filmski producent
    ..itd

    Ovo su samo neki od primera pedofila gonjenih od strane Trump-ove administracije. Lista je podugacka i sadrzi gomile lokalnih politicara demokratske kao i republikanske stranke kojima se sudi ili koji su vec osudjeni za razne delitke pedofilije.


    U periodu od inaguracije predsednika Trump-a do danas, otvorena je i pandorina kutija zvana "Jeffrey Epstein" i FBI vrsi aktivnu kriminalnu probu u ceo taj slucaj i treba ocekivati jos optuznica.

    Mogu neki da se ljute oko naziva i da karakterisu razne stvari kao teorije zavere, ali iz gore nevedenih primera vidi se da postoji dosta slucajeva pedofilije u politickom i holivudskom establismentu.
    (Anon, 17. oktobar 2020 05:17)

    # Link komentara

  31. cenzura, cenzura i cenzura! nema teorija zavere sve je zavera u praksi!
    (ne bojim se nicega osim Boga, 17. oktobar 2020 04:39)

    # Link komentara

  32. Opasna se frka digla u USA kongresu i već se povela žestoka inicijativa da vlasnike Facebook-a I Twitter-a pozovu na saslušanje (hearing), jer ovo sto rade prelazi u cenzuru i sprečavanje slobodnog govora. U Nemačkoj su u jednom momentu spaljivali knjige, a ovi idu tim putem jer liberali drže sve medije (MSM) i drustvene mreže i u glavnom se ona druga strana cenzuriše.
    (XXX, 17. oktobar 2020 04:26)

    # Link komentara

  33. Ne pratim q ali znam šta je to. Izvorni q šalje poruke iz buducnosti uz pomoc kvantnog interneta. Medjutim pratioci su napravili haos mešajuci razne teorije i ocekivanja sa izvornim q stavovima. Došlo se do toga da su mnogi skrenuli u medusobne sukobe u udaljili se od prvobitnog cilja q. Ali cenzura ce im se obiti od glavu. Sledeca godina ce obelodaniti odredene zavere i šokirati one koji misle da zavere ne postoje. To nece doci od vlasti ni od Trampa. On je marioneta, da moze nesto da promeni dosad bi uradio.
    (all seeing eye, 17. oktobar 2020 04:14)

    # Link komentara

  34. I treba...mada i da ne rade to nema veze, nadam se da zaluđena masa nema načina da uništi civlizaciju, dokle god se nihovo delovanje svodi na komentarisanje glupih klipova možda ih treba ostaviti na miru.
    (muka je, 17. oktobar 2020 01:56)

    # Link komentara

  35. Hoce da sakriju da je zemlja ravna ploca, kako bi i dalje mogli da prodaju globuse. Ali ja sam ih provalio.
    (Rade, 17. oktobar 2020 01:34)

    # Link komentara

  36. Pocetak(nastavak) kraja.
    (Neko, 17. oktobar 2020 01:00)

    # Link komentara

  37. Ako predsednik najmocnije zemlje sveta kaze to isto to vise nije teorija zavere...to je stvar koja je uveliko u toku
    (ja, 17. oktobar 2020 00:56)

    # Link komentara

  38. kakva tuzna manipulacija da se cuje samo ultralevicarsko propagandno smeće... bese neko 30tih prosloga veka isto spaljivao reci neistomisljenika
    (Kaboom, 16. oktobar 2020 18:56)

    Ultralevičarsko propagandno smeće? Koji mediji u Americi ti je ultralevičarski. Pa sve kapitalistički mediji do kapitalističkog medija. Najlevlje što postoji na Američkoj političkoj sceni je neki centar.

    Nisam čuo da su Google i Facebook državne firme i javni servisi, pa da se ovo smatra državnom cenzurom. Jel tebi ok da ako ja dođem u neki restoran i izvršim nuždu na sred stola, ostanem u tom restoranu i zabranim ikom to da počisti, jer se krši sa mojom slobodom izražavanja?

    Inače qAnnon ti je krenula kao zajebancija na stavove primitivnih rednecka. Međutim kada su likovi koji su tu zajebanciju shvatili ozbiljno počeli da uzimaju oružje u ruke i sprovode zakone više nema zezanja.
    (Ostin A, 17. oktobar 2020 00:48)

    # Link komentara

  39. Ovo je samo jos jedan dokaz da americka duboka drzava, deep state, kontrolise sve, celokupni internet.
    To je sloboda govora na americki nacin, slobodan si da govoris i mislis njihovom pamecu.
    Ne mislim da su oni iz Qanona u pravu, verovatno ima nesto istine u svemu, ali to je jedan pogled na stvarnost, pravo ljudi da imaju svoj stav.
    To je demokratija ne na americki nacin, vec na nacin vladara koji zele da nastave da upravljaju svim procesima.
    (dejan, 17. oktobar 2020 00:00)

    # Link komentara

  40. Najjače ako će od pedofilije da nas brani čovek koji svoju ćerku hvata ispod struka, govori da bi bio s njom u vezi da mu nije ćerka a i sam je bio prijatelj Epstina, isti kao ovi protiv kojih se bori.

    Priča da je jedna grupa milijerdera zla, a druga će nas odvesti u spas je malo naivna. Sve je to ista ekipa, toliko frke i najave oko izbora ide u prilog tome. Privid da će se nešto promeniti ako glasaš za jedne a protiv ovih drugih koji su zli.

    Onda posle izbora idu zajedno na golf u Boca Raton ili u pečenjare kod nas.
    (auuu, 16. oktobar 2020 23:55)

    # Link komentara

  41. QAnon su obični trolovi sa chana, zajahali na narativu Anona, pa nastavili sa svojim budalaštinama. Najgore što su naložili usput i kojekakve zaverenike.
    (Tja, 16. oktobar 2020 23:51)

    # Link komentara

  42. Nisu nikada sleteli na Mesec. Fact.
    (RRR, 16. oktobar 2020 23:51)

    # Link komentara

  43. Ali zato mozete da nadjete milion i jedan video levicarskih istinskih terorista kako pale gradove,prebijaju i ubijaju neistomisljenike...bitno je da je nesto sto je TEORIJA zavere zabranjeno...
    (inat, 16

    U poslednjih 30 godina nijedna zrtva u Americi nije bila sa strane levicara.
    Sva ubistva po skolama, koncertima, sve masovne pucnjave u Americi, a kojjih je bilo previse, su izvrsili belci supremisti,belci rasisti, belci ekstremni desnicari.
    Levicari nemaju, niti vole oruzje, dok desnicari ga imaju po 10 komada, ubijaju zivotinje, ljude....
    (Prodi, 16. oktobar 2020 23:38)

    # Link komentara

  44. Tviter, Fejs i Gugl da osnuju Ministarstvo istine
    (Selo gori, a baba se ceslja, 16. oktobar 2020 23:36)

    # Link komentara

  45. Ali zato mozete da nadjete milion i jedan video levicarskih istinskih terorista kako pale gradove,prebijaju i ubijaju neistomisljenike...bitno je da je nesto sto je TEORIJA zavere zabranjeno...Orvel je napisao “1984” kao upozorenje ljudskoj civilizaciji,a ne da posluzi kao Upustvo za Upotrebu svakojakim ludacima u FB,Twitter,Google,Amazon...
    (inat, 16. oktobar 2020 22:22)

    Kad se nešto ponovi više puta, postane istina. Orvelova 1984 nema nikakvih dodirnih tačaka sa našim vremenom. Mi imamo pojedinačne cenzure, ali generalno postoji prostor za slobodnu i neograničenu razmenu mišljenja. Upravo se dešava suprotno od Orvelove pričice, nemamo manjak nego višak informacija iz kojih ne znamo šta je istina.
    (MiM, 16. oktobar 2020 23:25)

    # Link komentara

  46. Ako se bore protiv pedofilije, ja sam uz njih.
    (Rajko, 16. oktobar 2020 22:55)

    # Link komentara

  47. Ne znam koliko dugo imaš pristup YouTube-u i internetu uopšte, ali manje-više iste teorije se vrte već 20 godina. Samo se akteri menjaju i malo se priča prilagođava vremenu. I svaki put se tim nekim ljudima blizi kraj, te pobeda je blizu, oslobodiće nas i slično.
    (123, 16. oktobar 2020 21:22)

    Pa oni ni ne žive za taj trenutak. Oni žive u tome, dok život prolazi pored njih.
    (Zoran, 16. oktobar 2020 22:39)

    # Link komentara

  48. Ko odlučuje koje teorije zavere će se ukloniti? Sastav komisije gospodo, ime po ime. Ali toga nema.
    (Stefan, 16. oktobar 2020 22:30)

    # Link komentara

  49. Hoce da zabrane istinu. Ako nije istina sto ne podnesu tuzbu sudu i uzmu pare, to je u Americi lako.

    Svetom vlada najgori olos.
    (pad kabale, 16. oktobar 2020 22:25)

    # Link komentara

  50. Ja sam odgledao jednu od tih Qanon serija iz čiste radoznalosti. Prilično neverovatna storija o pedofilima obozavaocima satane, jedan od onih koji se tamo pominjao jeste brat princa Čarlsa. Skoro da sam i zaboravio na to, kad gledam vesti koje kažu uhapšen brat princa Čarlsa pod otpužbama za pedofiliju. Nisu tu čista posla.
    (Bob Sent Kler, 16. oktobar 2020 22:23)

    # Link komentara

  51. Ali zato mozete da nadjete milion i jedan video levicarskih istinskih terorista kako pale gradove,prebijaju i ubijaju neistomisljenike...bitno je da je nesto sto je TEORIJA zavere zabranjeno...Orvel je napisao “1984” kao upozorenje ljudskoj civilizaciji,a ne da posluzi kao Upustvo za Upotrebu svakojakim ludacima u FB,Twitter,Google,Amazon...
    (inat, 16. oktobar 2020 22:22)

    # Link komentara

  52. Ali zato Trump-a i ljude koji su za Trump-a mozes da zoves fasistima, nacistima, reinkarnacijama Hitlera... i nikom nista. Bice da nije mrznja ako mrzis prave ljude :D
    (sotir zvani djubre, 16. oktobar 2020 22:12)

    # Link komentara

  53. Ministarstvo istine
    (Neplivač, 16. oktobar 2020 21:43)

    # Link komentara

  54. ako je sve teorija zavere cega se boje????
    (q, 16. oktobar 2020 21:40)

    # Link komentara

  55. hoce li mozda i da zabrane onaj snimak gde dzo bajden miluje i mirise kosu devojcicama od 10-tak godina? ili je i to "teorija zavere"?
    (stanoje glavas, 16. oktobar 2020 21:25)

    # Link komentara

  56. Rade za demokrate pa brisu istinu...ali kasno je ..kraj im se blizi...Q
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Surovoiskrenaosoba tzv.realista, 16. oktobar 2020 20:27)

    Ne znam koliko dugo imaš pristup YouTube-u i internetu uopšte, ali manje-više iste teorije se vrte već 20 godina. Samo se akteri menjaju i malo se priča prilagođava vremenu. I svaki put se tim nekim ljudima blizi kraj, te pobeda je blizu, oslobodiće nas i slično.
    (123, 16. oktobar 2020 21:22)

    # Link komentara

  57. Vi na ovu temu imate dokumentarac, slican ovome, zove se "Arrivals - Dolasci:
    Govori o dolasku Antihrista i Isusa, i kako se ista ova garnitura sprema za dolazak laznog mesiha
    Dokumentarac obiluje kako hriacanskim, tako i islamskim sadrzajem, apsolutno nije nastronjen nekoj religiji
    Dokumentarac je sacinjen jos pre 11-12 godina, preporucio bih svakom da odgleda.
    Potrazite na netu, 47 epizoda 6-10min po epizodi

    Teorije zavere postoje sve dok se ne dokazu, ali posto se dokazuju onda to vise nisu teorije i zato ih uklanjaju
    (Qanon, 16. oktobar 2020 21:01)

    # Link komentara

  58. I treba! Pogotovo kod nas treba da se uklone a svi oni primitivci sto komentarisu na tim videima da budu blokirani direktno od Google-a! Sramota kakav narod postoji kod nas u Srbiji, dalje od svoje ulice nisu otisli.
    (Alek, 16. oktobar 2020 20:37)

    # Link komentara

  59. Ovi izbrisali na hiljade postova i videa klipova na kojima neko iznosi licna misljenja a medju njima i one koji pozivaju na nasilje pa onda kazu kako su svi ti sadrzaju pozivali na nasilje da bi ih ocrnili i diskreditovali. I posle ovoga ostanu samo oni koji hvale drugu stranu i ispadne da su svi na internetu protiv Trampa. Vidite samo reddit, banovali jedan od najposecenijih kanala (T_D) zbog pozivanja na nasilje protiv policije a na pro-Dem kanalima svakodnevo stavljaju slike i video na kojima se napada policija od simpatizera demokrata. I niko okom ne trepne.

    Cenzura i formiranje javne svesti koja kao rezultat ima to da se izbaci neko ovde u komentarima pre neki dan ko kaze da je "Srbin iz Amerike" kome ce cela porodica glasati za Bajdena jer ako Tramp ostane na vlasti jos 4 godine on ce ostati bez hleba. Verovatno radi covek u fabrici za tenkove, ko ga zna ...
    (Bre!, 16. oktobar 2020 20:36)

    # Link komentara

  60. Pa istina je da se Tramp bori protiv pedofila. Pocevsi od Bajdena. Sta je tu teorija zavere?
    (Milan, 16. oktobar 2020 20:32)

    # Link komentara

  61. Rade za demokrate pa brisu istinu...ali kasno je ..kraj im se blizi...Q
    (Surovoiskrenaosoba tzv.realista, 16. oktobar 2020 20:27)

    # Link komentara

  62. Ne znam šta su čekali do sada?
    Ljudi koji veruju u taj pokret zive u ozbiljno iščašenoj realnosti.
    Cisto zlo, koje sposobno da uradi bilo šta.
    Američke službe bezbednosti su definisale taj pokret kao unutrašnju terorističku pretnju.
    Pripadnici pokreta su ozbiljno naoružani ,sire rasizam, mržnju prema crncima Jevrejima....fasisti 21 veka.

    Imaju podršku od Trampa i prave paradrzavne milicije.
    Ozbiljan problem za Ameriku, a uskoro i za ceo svet, ukoliko im se ne stane na put.
    (Pox, 16. oktobar 2020 20:24)

    # Link komentara

  63. Цензура у 21-вом веку.
    (Владимир, 16. oktobar 2020 19:54)

    # Link komentara

  64. Zato i postoji LBRY platforma gde ne može niko da te obriše ako ne misliš i govoriš kao on. Slobodni samomisleći će uvek naći način da se njihov glas čuje.
    (Orvel 1984, 16. oktobar 2020 19:46)

    # Link komentara

  65. Tramp ce poraziti duboku drzavu i izvrsiti svoja obecanja.
    (Miki, 16. oktobar 2020 19:31)

    # Link komentara

  66. Kao Nemci kad su palili knjige
    (Analiticar, 16. oktobar 2020 19:30)

    # Link komentara

  67. Znači kraj? A ko određuje šta je samo teorija a šta stvarna istina? Baš ovih dana gledam razne američke snimke sa ispitivanja za ubistva, frapantno je sa koliko lukavosti i spretnosti se ubice branu na početku ispitivanja, kakve su to sve priče, kakva gluma, kakva samouverenost, da bi na kraju sve priznali kad ih suoče sa nepobitnim dokazima. I to ne govorim o kriminalcima koji se prepoznaju iz aviona, nego o normalnim ljudima, sa normalnim porodicama, decom, poslovima, prijateljima, itd.
    (Rade, 16. oktobar 2020 19:23)

    # Link komentara

  68. Freedom of speach ... sta reci
    (bucine, 16. oktobar 2020 19:09)

    # Link komentara

  69. Čim oni to rade ima tu debele istine. Gde je sad demokratija, sloboda govora. Veo rastegljiv pojam sve to.
    (kro-manjon, 16. oktobar 2020 19:07)

    # Link komentara

  70. Istinu ne mozete zaustaviti.
    (Q, 16. oktobar 2020 19:04)

    # Link komentara

  71. Q !!!
    (realno, 16. oktobar 2020 18:59)

    # Link komentara

  72. kakva tuzna manipulacija da se cuje samo ultralevicarsko propagandno smeće... bese neko 30tih prosloga veka isto spaljivao reci neistomisljenika
    (Kaboom, 16. oktobar 2020 18:56)

    # Link komentara

  73. Orvele, ti li si?
    (Mali Hijavata, 16. oktobar 2020 18:53)

    # Link komentara

  74. Malo se previše zgodno namestio taj QAnon. Taman da pruži opravdanje za široku cenzuru. Ne očekujete valjda da će sad zabranjivati samo nebuloze?
    (multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši, 16. oktobar 2020 18:51)

    # Link komentara

  75. mogu oni da iskorene ali ne i da iskorene
    (darkos, 16. oktobar 2020 18:48)

    # Link komentara

  76. Bravo!
    (Marko, 16. oktobar 2020 18:47)

    # Link komentara