1. Pa još kad bih na to kliktao ne bih dizao glavu sa telefona. Da idem tamo gde ima ko zna koliko snimaka koji nisu toliko kratki. Neka hvala i ovo mi je previše.
     (Majkl Džondar, 21. januar 2020 15:53)

    # Link komentara

  2. Ako išta od aplikacija koristim u slobodno vreme to je Instagram i to uglavnom za dm ili da pratim razne stranice tipa o prirodi, zivotinnjama, istoriji jer bude dosta zanimljivih slika. Ipak, niti jednom nisam odgledao do kraja nijedan IGTV, pa cak ni kad stranice koje volim izbace snimak. Krenem da gledam video i čim piše "Continue to watch on IGTV" ja samo skrolujem dalje i video i ne otvaram.
     (Lanister, 21. januar 2020 00:01)

    # Link komentara

  3. Ok zamisao losa izvedba
    (razum, 20. januar 2020 18:43)

    # Link komentara

  4. Ne koristim puno instagram pa možda nisam prava osoba da odgovara, ali ja igtv nisam koristio jer sam na instagram ušao da na brzinu vidim šta rade ljudi, ne da gledam videe od par minuta. Čak i kad bih krenuo da gledam neki duži video u feed-u, čim bi mi izašla opcija "continue watching on igtv" samo bih preskočio, jer me nije zapravo zanimalo, više sam iz navike počeo da gledam i to "continue watching" bi me podsetilo na tu činjenicu...
     (Milan, 20. januar 2020 14:51)

    # Link komentara

  5. Jednom pritisnuo da vidim šta je i još par puta slučajno
     (ja, 20. januar 2020 13:53)

    # Link komentara