1. @nowave7

    Nema veeze sa igrom, ali ima veze sa delom gejming sveta, odnosno sa strimovanjem. Jer "svatovanje" je specifično nastalo kao način da se publika "zabavi" tako što gleda kako nekom strimeru na Twitchu upada policija na vrata.

    Svatovanje kao takvo je isključivo fenomen kod strimovanja.
    (Baraba, 20. septembar 2019 00:49)

    # Link komentara

  2. Kod nas bi rekli, ae mali ne zaj****aj, idi radi nesto i spustili slusalicu. U Americi, salju swat jedinice, tamo nema zezanja sa tim stvarima.
     (Kibo, 19. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  3. Проблем је у накарадном америчком фашистичком систему. Када би полицајци (које год врсте били) били кажњавани због неоснованог малтретирања грађана, проблем би био решен. Међутим, управом им САД дају висока овлашћења да раде шта хоће без икакве одговорности.
    (Недељко Стефановић, 19. septembar 2019 11:31)

    # Link komentara

  4. Zabranili mu da igra igrice nakon sto izadje iz zatvora hahahahah
     (zavisnik od mnogo čega, 19. septembar 2019 10:11)

    # Link komentara

  5. Ovo bas nema nikakve veze sa samom igrom. Svadja i iz toga proizasla glupa "sala" moze da se desi svuda i u svakom momentu. Ovde se, eto desilo kad su se dva lika posvadjala tokom igranja igre. Sutra mozda posle cukanja kola, a prekosutra posto lik "preotme" drugom liku devojku...
    (nowave7, 19. septembar 2019 10:05)

    # Link komentara

  6. cekaj, kako to funkcioniše? bilo ko moze swat ekipi da prijavi adresu i oni ulecu s puškama pa sta bude?
     (Belmont, 19. septembar 2019 09:30)

    # Link komentara

  7. Naravno da neće biti tragičnih ishoda bilo gde van SAD, gde ne ovo jedino i moguće da se dogodi. Zamislite da anonimno dojavite moguć teroristički napad (ili šta god), i doleti SWAT (svaka čast na brzini reagovanja) i bez ikakve provere ili potvrde uleti u stan i ubije dečka. Nije baš verovatan scenario bilo gde osim SAD.
     (Kecman, 19. septembar 2019 08:10)

    # Link komentara