Korisnici Instagrama frustrirani: Ne radi slanje direktnih poruka

Instagram ponovo ima problema sa radom, a korisnici iz različitih regiona prijavljuju probleme sa slanjem i primanjem direktnih poruka. Iste probleme imaju i korisnici Facebook Messengera.

Izvor: B92, HITC
Podeli
Foto: Nopparat Khokthong / Shutterstock.com
Foto: Nopparat Khokthong / Shutterstock.com

Prema navodima različitih izvora i korisnika na Instagram i Facebook Messenger platformi za razmenu poruka, pojavljuje se neobičan problem gde poruke nestaju čim ih korisnici pošalju. Dva servisa se sa ovim problemom suočavaju već nekoliko sati i on još uvek nije rešen.

Problem je prijavio i DownDetector, sajt koji prati stanje na veb sajtovima i prijavljuje probleme u radu. Veliki problemi u radu Instagrama i Facebook Messengera se prijavljuju od sinoć.

Srećom, sem problema sa inboksom, ostatak dve platforme funkcioniše normalno. Od kako su se pojavili problemi, Instagram je postao "vruća" tema na Twitteru i korisnici prijavljuju probleme sa radom servisa.

U ovom trenutku, nije poznato šta je uzrok pomenutih problema, kao ni koliko dugo će platformama biti potrebno da reše situaciju i isporuče ispravke.

Instagram je i ranije imao problema u radu, a poslednje veće prijave od strane korisnika zabeležene su krajem juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.