Kako da proverite da li vas je neko blokirao na WhatsApp-u

Niko ne bi voleo da završi na nečijoj blok listi. Srećom, postoje laki načini da proverite da li vas je neko blokirao na Whatsapp-u.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE, HAYOUNG JEON
Foto: EPA-EFE, HAYOUNG JEON

Ako sumnjate da vas je neka osoba blokirala, prvo što bi trebalo da uradite jeste da proverite kada je osoba poslednji put viđena na WhatsApp-u (last seen).

Ako to ne možete da vidite, moguće je da ste blokirani. Međutim, ovo važi samo za one osobe za koje znate da nemaju običaj da isključuju tu opciju. U suprotnom, moguće da je osoba jednostavno isključila "last seen" pa nije do vas, već niko ne može da vidi kada je poslednji put bila aktivna.

Sledeće što možete da proverite jeste profilna slika osobe sa kojom želite da se dopisujete. Ako je osoba već neko vreme nije promenila, a do sada ju je često menjala, moguće je da ste blokirani i da vidite samo poslednju fotku koju je osoba objavila pre nego što ste završili "na bloku".

Sledeći način provere je malo direktniji. Pokušajte da pozovete osobu za koju mislite da vas je blokirala. Ako ste blokirani, poziv preko aplikacije nećete moći da uspostavite, piše Index.

Na kraju vam još preostaje da pokušate da ubacite osobu u neku grupu. Ako dobijete obavieštenje da je to nemoguće, žao nam je - gotovo sigurno ste blokirani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.