Sve je spremno: Redmi K30 Pro stiže vrlo brzo, evo šta do sada znamo

Ranije ovog meseca, Redmi je rekao da će zaustaviti prodaju Redmi K20 Pro u Kini. Odustajanje od Redmi K20 Pro je dobar nagoveštaj da je dolazak Redmi K30 Pro blizu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos, Irrmago
Foto: Depositphotos, Irrmago

Iako je Redmi K20 Pro Premium Edition još uvek naveden na internet stranici Xiaomi Kina, više nije dostupan za kupovinu.

Objava kompanije Redmi na Weibo društvenoj mreži potvrđuje odustajanje od Redmi K20 Pro. Ova objava naišla je na dobar odziv kod fanova.

Kompanija tvrdi da je prodala 5 miliona Redmi K20 telefona širom sveta, a na dnu postera vidi se tekst „Redmi K30 Pro uskoro stiže“.

S obzirom na ono što znamo od ranije, Redmi K30 Pro bi mogao da krene već u martu sa prodajom.

Specifikacije Redmi K30 Pro (glasine)

Kao i Redmi K20 Pro, i Redmi K30 Pro pametni telefon stiže sa OLED ekranom bez ikakve pop-up selfi kamere.

Procurele informacije govore o tome da ćemo videti dve prednje kamere. Takođe, zadnja strana telefona ima vertikalno poređane kamere postavljene unutar kruga, kao kod Redmi K30.

Na slici je otkriveno da podešavanje zadnje kamere Redmi K30 Pro ima tri senzora kamere i dve LED bliceve ​​između, piše Gizmochina.

Postoji četvrta kamera postavljena izvan kružnog prstena. Sony IMX686 objektiv od 64MP će biti primarni objektiv i na Redmi K30 Pro, kao i na prethodniku.

Ovaj uređaj trebalo bi da pokreće Snapdragon 865. Uz 8GB RAM memorije i bateriju od 4.700 mAh, glasine o specifikacijama zvuče i više nego dobro.

Još se ne zna kolika će biti cena novog Redmi K30 Pro – verovatno negde između 420 i 480 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.