Horizon Zero Dawn: Complete Edition je sada besplatan za vlasnike PS4 i PS5

PS4 hit kompanije Sony i Guerrilla Games, Horizon Zero Dawn sada je dostupan besplatno vlasnicima PS4 i PS5. Vlasnici PlayStation-a na obe konzole mogu da iskoriste besplatnu digitalnu kopiju igre do 14. maja.

Izvor: The Verge
Podeli
Foto: Miguel Lagoa  Shutterstock.com
Foto: Miguel Lagoa Shutterstock.com

Besplatna kopija koju Sony nudi je Complete Edition, što znači da ne dobijate samo osnovnu igru, već i neke dodatke, uključujući proširenje Frozen Wilds i digitalnu knjigu sa ilustracijama iz igre. Za razliku od besplatnih igara PS Plus, za koje je potrebna aktivna pretplata na uslugu, Sony je poklanja besplatno.

Horizon Zero Dawn je prvobitno objavljen 2017. godine kao ekskluziva za PS4. Igrači su u ulozi mladog lovca po imenu Aloy koja luta postapokaliptičnim svetom kojim dominiraju mašine, dok traži tragove o svojoj prošlosti. Igra takođe dobija nastavak pod nazivom "Zabranjeni zapad (eng. Forbiden West)", koji bi trebalo da bude predstavljen ove godine na konzolama PS4 i PS5.

Promocija je deo Sony-jeve inicijative „Igraj kod kuće (eng. Play at Home)“ koja ima za cilj da podstakne igrače da ostanu kod kuće tokom pandemije davanjem besplatnih igara do juna. Pored toga, Sony takođe poklanja devet naslova, uključujući Astro Bot Rescue Mission i Enter the Gungeon, koje su besplatne do 22. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.