Uskoro stiže Ghost of Tsushima 2?

Odlazak Playstation 4 generacije obeležila je video-igra Ghost of Tsushima, kao poslednja velika Sonijeva ekskluziva. Kulminacija jedne generacije prikazana je naprednom grafikom, raznovrsnim gejmplejom i odličnom pričom o feudalnom Japanu, pa tako ne bi čudilo da jednog dana ugledamo Ghost of Tsushima 2.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Zasluge za sve to idu studiju Sucker Punch koji ne pravi pauzu nakon uspešnog izdavanja video-igre, već se "naoružava" za rad na novom projektu. To saznajemo kroz oglase za posao objavljene od strane samog studija, gde se traga za piscem narativa i outsource umetnikom.

Naravno, pomislilo bi se da je reč o bilo kojem drugom projektu, pošto Sucker Punch iza sebe ima dosta naslova, ali u opisu pozicija koje se traže zahteva se da kandidat poseduje poznavanje istorije i tradicionalne kulture Japana.

Spomen Japana kao države dosta implicira da se stvarno radi na Ghost of Tsushima 2, ili kako će se nastavak već zvati, što je odlična vest za sve novostečene fanove.

Materijala za nastavak Ghost of Tsushima svakako ima, pošto se druga invazija Mongola događa nakon radnje u prvom delu, i radi se o daleko jačoj invaziji sa više zahvaćenih teritorija, što može značiti da će nastavak imati i veću mapu.

Postoji i šansa da se možda radi na ekspanziji za prvu video-igru, koja bi dodatno proširila avanturu, ali ipak moramo sačekati zvaničnu najavu.

Ovde se i dalje radi o izuzetno ranim fazama produkcije, ali je dobro što će Ghost of Tsushima biti dostupan za Playstation 5 i što postoji besplatna multiplejer kampanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.