Otkriveno kada će biti predstavljanje igara za Playstation

Ako ste mislili da ćete čekati još dugo do narednog State of Play događaja, varate se. Iako se u prethodnim nedeljama više govorilo o Xbox događaju, Sony je sada potvrdio ranije glasine i novi događaj najavio za ovu nedelju.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Ilustracija/Foto: depositphoto/Mactrunk
Ilustracija/Foto: depositphoto/Mactrunk

Novi Playstation događaj će biti održan već 6. avgusta i biće posvećen third-party igrama, što znači da neće biti najava Playstation ekskluziva, već igara koje će izaći i na računarima i Xbox Series X. Događaj će doneti nekoliko najava za već predstavljene Playstation 5 igre, ali će fokus primarno biti na PS4 i PS VR naslovima.

Nadamo se da ćemo saznati nešto novo vezano za naslove koji su samo tizovani u junu, dok ostaje da vidimo šta stiže na još uvek aktuelni Playstation 4 sistem, piše play.co.rs.

Predstojeći događaj će biti vremenski kraći u odnosu na junski, posvećen ekskluzivama, i trajaće oko 40 minuta. Sony je u zvaničnoj objavi pojasnio da neće biti novih detalja vezanih za harver, prednaručivanje i datum dolaska PS5 uređaja, već to ostaje za neki drugi datum.

Dakle, samo video igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.