Halo Infinite multiplejer biće potpuno besplatan za sve

Velike vesti donose Microsoft i 343 Industries vezane za Halo Infinite i mutliplejer komponentu koji će posedovati.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Getty Images, Getty Images / Staff
Foto: Getty Images, Getty Images / Staff

Umesto da se multiplejer nađe u istom paketu kao i cela igra na jesen kada se pojavi, on će zapravo biti potpuno besplatan za sve igrače u svetu.

Otkriveno je i da će multiplejer mod podržavati prikaz u 120FPS na Xbox Series X konzoli, dok će frejmrejt biti otključan za PC verziju koja takođe stiže krajem godine. Bilo da ste Halo fan ili ne, ovo su odlične vesti, pošto se već govori da će Infinite doneti bogati multiplejer.

Kompanija 343 Industries će više detalja o multiplejeru, kao i bolji prikaz gejmpleja, pružiti kasnijeg datuma, potencijalno na novom Xbox Games događaju koji treba da se održi u avgustu, navodi sajt Play.co.rs.

Najava besplatnog multiplejera će barem malo umiriti igrače kojima se nije dopao prošlonedeljni prikaz gejmpleja iz Halo Infinite kampanje, a za nezadovoljstvo se navode razlozi poput grafike koja ne pripada next-gen konzoli, slabim animacijama i ne-dinamičnom svetu.

Halo igre važe za one sa najboljim multiplejerom i mnogi se nadaju da će tako biti i sada. Igrača svakako neće manjkati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.