S.T.A.L.K.E.R 2 trejler otkriva: Stiže u 120 FPS za ovu konzolu VIDEO

S.T.A.L.K.E.R. 2 je zvanično predstavljen skromnim trejlerom na nedavno održanom Xbox Games događaju, i to više sa ciljem da se potvrdi da je igra u razvoju i da uopšte postoji, o čemu govori odsustvo drugih važnijih detalja.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Trejler predstavljanja sa sumornom atmosferom privukao je više pažnje igračima od onih za igre u popularnim Microsoft franšizama, ali je više detalja postalo dostupno putem zvanične stranice na Xbox sajtu.

Ovaj naslov pripada grupi igara koje će biti optimizovane za Xbox Series X što znači da će hardver Majkrosoftove konzole biti iskorišćen do maksimuma. To znači da će STALKER 2 imati punu podršku za ray-tracing, 4K rezoluciju, sa sve podrškom za prikaz u 120 sličica u sekundi(FPS).

Na sajtu nije navedeno da li će prikaz biti 4K120FPS, ili će taj broj sličica u sekundi važiti za nižu rezoluciju, dok je 60FPS realnije za očekivati sa 4K rezolucijom.

S.T.A.L.K.E.R. 2 će biti konzolna ekskluziva za Xbox Series X, dok će se pojaviti i na PC-u, ali datum izlaska je još uvek nepoznat pošto se radi o ranim fazama razvoja, prenosi play.co.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.