Povratak čuvenog Srbina negativca? Niko Belić ponovo hara "Gradom slobode"

Rockstar Games i dalje aktivno održava GTA 5 u životu, primarno sa dodavanjem novog sadržaja u vidu dodataka za GTA Online.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Ovo je dobra vest, s obzirom na to da se GTA VI neće skoro pojaviti.

Možda i najveći do sada apdejt za GTA Online je u pripremi, što je developer i potvrdio, ali je ostao dosta misteriozan po pitanju konkretnih informacija. Nove informacije o budućim planovima za GTA Online stižu zahvaljjući leakeru markothemexicam, koji se bolje pozabavio novinama za ovaj naslov.

Prema informacijama koje su se nedavno pojavile u javnosti novi dodatak za GTA Online doneće elitnu prostituciju kao biznis, čime će se pripremiti teren za navodno kasniji, poslednji apdejt koji će GTA Online dobiti tokom decembra.

Otkriveno je da će decembarski apdejt sa sobom doneti potpuno novu lokaciju pred igrače i da će to biti ni manje, ni više nego Liberty City, grad iz GTA 4, koji će se pojaviti u remasterizovanom obliku.

Leaker nije naveo da li će čitav grad doći u igru, ali je zanimljivo otkriće da će se Niko Belić pojaviti u GTA Online koji će učestvovati u novim pljačkama, a rečeno je i da će biti dosta slobodnih aktivnosti.

Ovo su velike vesti za GTA Online, ali pošto se radi o glasinama trebalo bi da sačekamo zvanično otkrivanje detalja, prenosi play.co.rs.

Ako su Liberty City i Niko Belić stvarno na putu da se pojave u GTA Online, biće ovo najveća ekspanzija za igru, koja će privući ogroman broj igrača, verovatno više od onih koji su do igre došli kada je bila besplatna na Epic Games Store.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.