Pretnje bombom i FBI racija: Kontroverzni gejmer moli da ga prime nazad VIDEO

Gejming platforma Twitch poznata je po tome što deli zabrane na sve strane, međutim, u poslednje vreme sve češće se čuju glasovi protiv ovakve politike, odnosno sve više ljudi smatra da nisu baš svi banovi potpuno zasluženi. U slučaju jednog gejmera, Ajs Posejdona, mišljenja su veoma podeljena.

Izvor: B92, GameRant
Podeli

Ajs Posejdon (odnosno, Pol Denino) je kontroverzni gejmer koji ima prilično bizarnu istoriju sa platformom Twitch, ali i sa drugim striming platformama, a sada traži baš od ove kompanije da povuče trajnu zabranu.

A zašto je uopšte i banovan?

Dok se, jednom prilikom, snimao na aerodromu, Ajs Posejdon je slučajno otkrio svojim gledaocima lokaciju i broj svog leta. Jedan od gledalaca je, potom, pozvao aerodrom i napravio lažnu pretnju bombom predstavljajući se kao Ajs Posejdon. Posle ovog incidenta, usledio je trajni ban.

Nakon toga, Ajs Posejdon je prešao na YouTube, ali dve godine kasnije morao je i tu da prestane sa strimingom. FBI mu je upao u kuću i zaplenio mu sve elekstronske uređaje.

Mixer mu je pružio još jednu šansu, ali kako je i ova platforma ugašena, Ajs Posejdon je odlučio da se obrati Twitch- i da pokuša da ih ubedi da mu dozvole da se vrati.

Gejmer je priznao da je okupio "toksične" fanove i podsticao njihovo ponašanje, ali tvrdi kako se sada promenio nabolje, kako razume šta Twitch predstavlja, i smatra da zaslužuje još jednu šansu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.