"Najgori heroji ikada": Uskoro stiže Suicide Squad video-igra

Fanovi DC univerzuma superjunaka verovatno još sada sa nestpljenjem očekuju DC FanDome konferenciju zakazanu za 22. avgust. Razlog tome je predstavljanje novih projekata studija Rocksteady, koji neće biti samo fokusirani ka Betmenu.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Nedavno su od strane kompanije Warner Bros. u javnost procureli detalji o registrovanim domenima "gotham knights" i "suicide squad kill the justice league". Prema nedavnom izveštaju, studio Rocksteady Games je zadužen za razvoj ovih igara, gde je navedeno da će se o ovim projektima zvanično govoriti upravo u avgustu.

Izveštaj sa portala Eurogamer navodi da će Suicide Squad igra, navodno nazvana Kill the Justice League, biti prikazana za dva meseca, ali da se radi o jako malo detalja. Navedeno je da Gotham Knights nije Batman igra o kojoj se već mesecima govori, već da je ovo, zajedno sa Suicide Squad, naslov za next-gen konzole.

Kao i sa svim glasinama, moraćomo da se strpimo do zvanične potvrde developera i izdavača, ali gajimo optimistične emocije prema ovim projektima, i nadamo se da Suicide Squad naslov neće omanuti kao filmska ostvarenja, prenosi play.co.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.