Stiže novi Half-Life! VIDEO

Pre par dana, tačnije 14. novembra, legendarni Half-Life 2 je proslavio svoj 15. rođendan, 15 godina tuge i mimova za fanove ovog kultnog serijala, koji nikako da dočekaju taj Half-Life 3.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Cela "drama" je konačno na neki način dobila svoj zaključak kada su pre dve godine izašli zvanični elementi priče trojke, čime je praktično i zvanično potvrđeno da se od trojke odustalo.

Ali, nade još uvek ima! Kao što možda znate, jedna od stvari na kojoj su u Valveu trenutno veoma "naloženi", jeste virtuelna realnost, na kojoj već godinama rade, kako u smislu hardvera, tako i u smislu igara.

E pa, pojavila se informacija koja iz korena može da promeni nade Half-Life fanova, i što bi rekli srpski tabloidi, "zapali internet".

Navodno, Valve će na ovogodišnjem The Game Awards, 12. decembra, da najavi ni manje ni više nego novu Half-Life igru, koja će biti njihov flegšip VR naslov!

Zvaće se Half-Life: Alyx, ali osim toga, trenutno još uvek nemamo puno drugih informacija, no ukoliko pogledate video ispod, možete saznati praktično sve što je do sada isceđeno iz toga.

Zaista neverovatne vesti, ali moramo reći, iako su trenutno samo glasina, deluju kako veoma istinita glasina!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.