AirPods 3, HomePod mini u boji i glasovni Apple Music

Apple je pored novih laptopova pričao i o muzici.

Podeli
Foto: Apple
Foto: Apple

U glavnim ulogama bili su AirPods treće generacije, HomePod mini u nekoliko boja i nova pretplata za Apple Music koja vam omogućava da ga koristite samo glasom.

Nova generacija Appleovih “osnovnih” bežičnih slušalica sada dolazi u kompaktnijem dizajnu, sa podrškom za “Spatial audio” i prilagođavanje zvuka korisniku. Kako Apple kaže, AirPods 3 sada obezbeđuju do 6 sati slušanja muzike, a za 5 minuta punjena mogu obezbediti sat vremena rada.

Kutija obezbeđuje do 30 sati autonomije, može se puniti bežično, a sada podržava i MagSafe punjače. Cena u SAD iznosi 179 dolara.

Osveženje stiglo je i u HomePod redove, sada se mogu pazariti u više boja, ali je uz boje, glavna tema bio i novi paket za Apple Music. Apple Music Voice za 4,99 dolara mesečno omogućava korišćenje Appleovog muzičkog servisa glasom, pomoću Siri.

Foto: Apple
Foto: Apple

Ostaje da vidimo koliko će Appleov pokušaj da vam oslobodi ruke pri korišćenju Musica uspeti i biti popularan, kao i koliko će ovi uređaji koštati kod nas. Apple Music Voice u početku biće dostupan u 13 zemalja, među kojima nije Srbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.