Kisindžer nije samo političar, već i iPhone gedžet za online ljubljenje VIDEO

Čovečanstvo je izgleda prevazišlo beživotne tekstualne poruke, pa se s vremena na vreme pojavi neka nova sprava koja u veštačke uređaje pokušava da udahne ljudskost, i tako građane ubedi da nisu sami na ovom svetu.

Izvor: Mashable, PC Press
Podeli
Foto: Printscreen YouTube/Mashable Deals
Foto: Printscreen YouTube/Mashable Deals

Jedan od najnovijih projekata je "The Kissenger", koji na povezani uređaj prenosi poljupce, i tako korisnicima omogućava da razmene više nežnosti.

Uređaj izgleda kao veliki telefon sa silikonskom površinom na prednjoj strani, na koju se nanosi poljubac, da bi se nakon toga izmerio pritisak na površinu, te akt nežnosti preveo u aplikaciju.

Onaj koji prima "poljubac" može da površini približi obraz ili usne, a motori ispod površine obavljaju ostatak posla, budući da silikon pomeraju tako da, tvrde kreatori, pritisak izgleda kao poljubac.

Sprava za poljupce je još uvek u fazi razvoja, a izgleda da je namenjena samo za iOS, tako da će najviše sreće imati korisnici modernijih iPhone uređaja.

Sprava je nastala zahvaljujući timskom radu eksperata iz City University London’s Imagineering laboratorije, koji tvrde da je ovo prvi uređaj za razmenjivanje poljubaca, prenosi PC Press.

To ipak nije potpuno tačno, budući da se 2015. godine već pojavio "Kissinger", koji istina ne izgleda isto, ali je priroda usluge identična.

Nije jasno da li je stariji "Kissinger" ikada ugledao svetlost dana, kao što nije sigurno ni da će novi iOS gadget za poljupce ikada stići do iPhone korisnika, ali je jasno da se priroda komunikacije menja, i da korisnici traže više, budući da obične reči više ne zadovoljavaju maštu koja se razvijala u online prostorima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.