Kako se kalio App Store - priča iza vesti [podcast]

U ovoj epizodi donosimo vam priču iza kulisa procesa koji je doveo App Store u Srbiju. O tome je za Tehnopolis Podcast govorio Brano Perković, jedan od osnivača organizacije Serbian Enterpreneurs, koja je odigrala važnu ulogu u ovogodišnjem Appleovom proširenju servisa na Srbiju.

Podeli
Ilustracija: Ivan Jelić
Ilustracija: Ivan Jelić

Kako su se dogodili prvi kontakti, šta je presudlio da Apple uvrsti Srbiju u svoj plan proširenja, kako izgleda pregovarati sa velikim tehnološkim kompanijama, da li je i koliko važno "znati čoveka koji zna čoveka", kakvi su planovi za budućnost, kako Appleove u Srbiji, tako i Srbijine na globalnoj tehnološkoj sceni, poslušajte u minutima koji slede.

Saznali smo i koji je sledeća Appleova usluga za koju je pitanje meseca kada će stići u Srbiju, te šta bi mogli da očekujemo u budućnosti na našem tržištu nevezano za Apple i kako Serbian Enterpreneurs vide Srbiju u globalnoj tehnološkoj utakmici.

U nadi da će vam minuti koji slede biti zanimljivi kao što su bili nama da ih snimimo, zahvaljujemo vam se na slušanju, a Branu na prilici da razgovaramo.

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, Mixcloudu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.