DEVICA

Dobri periodi za ljubav – februar, maj, jul, avgust, oktobar.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Dobri periodi za ljubav – februar, maj, jul, avgust, oktobar.

Ljubav

Još od marta 2023. I ulaska Saturna u vaše polje partnerstava Device su ušle u period koji ukazuje na velika iskušenja u partnerskim odnosima, posebno kod onih u braku (mada su I duže veze “na tapetu” I “učesnici” se moraju odlučiti – da li će dizati odnos na viši nivo ili ići svako na svoju stranu).

Ni ova godina nije po tom pitanju drugačija – pa će oni odnosi u kojima između partnera postoji sve veća distanca u svim sektorima – ući u “crvenu zonu” pogotovo od kraja proleća 2024. Ukoliko ste voljni da radite na odnosu I “spasavate što se spasti da” – biće potrebno da se oboje menjate, ali I da vaša komunikacija I otvorenost budu mnogo naglašenije nego do sada.

Oni parovi koji se odluče da dignu odnos na viši nivo – najbolji period za to je proleće, kao I septembar – oktobar. Slobodne Device – pogled u prošlost će biti dosta aktuelan tokom 2024. Mogući su pokušaji obnove koji ne moraju biti automatski neuspešni, ali će biti potrebno dosta truda sa obe strane. Što se novih osoba tiče – može postojati razlika u godinama, faktor tajnosti ili udaljenost. Dobri periodi za ljubav – februar, maj, jul, avgust, oktobar.

Posao

Možda se po pitanjima emocija spotičete tokom 2024., ali zato po pitanjima posla imate više nego dobru situaciju. Pluton u drugom delu januara ulazi u polje odgovornosti I obaveza, ukazujući na ogromnu količinu energije koju ćete ulagati u posao – što će se više nego isplatiti već od proleća 2024., a u periodu maj – jun možete očekivati promocije, napredovanja ili snažni “proboj” kroz posao.

Leto ne donosi spektakularne pomake, ali ste od ulaska u jesen ponovo u punoj brzini. Ovo je godina pozitivnih promena I boljih finansija. Mogući su pojačani troškovi ili štete koje se vezuju za dom I porodicu.

Zdravlje

Potrebno je da poradite na svojim navikama I da se odgovornije postavite prema stanju svog organizma. Moguća je pojačana stomačna problematika, kao I velika osetljivost na stres.

Venerasapapilotnom.com