Bivši vaterpolista Zvezde i Partizana prešao u VK Šabac

Ognjen Stojanović, reprezentativac Srbije u vaterpolu, potpisao je ugovor sa VK Šabac.

V. AleksićIzvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

U Vaterpolo klubu Šabac već uveliko sklapaju kockice za narednu sezonu.

Na mesto šefa struke doveden je trofejni trener Emil Nikolić, zadržana je okosnica tima, pošto su ugovore produžili Nikola Marković, Petar Velkić, Radislav Filipović, Mihajlo Repanović, Dušan Vasić i Đorđe Vučinić, a u redove Šapčana se vratio Marko Janković.

Takođe, novi igrač je i povratnik u srpski vaterpolo i reprezentativac Srbije Ognjen Stojanović koji je zadnje dve godine igrao u mađarskom Miškolcu, a pre toga je branio boje Partizana i Crvene zvezde.

"Drago mi što sam se vratio u srpski vaterpolo, Šabac je klub koji je dokazao poslednjih godina da poseduje sve uslove da bude u vrhu. Brzo smo se dogovorili i verujem da je ovo dobra odluka", rekao je Stojanović.

Šapčani prave ekipu za sam vrh domaćih takmičenja, što je Ognjenu dodatna motivacija.

"Ekipa kao Šabac drži veliku konstantu, iz godine u godinu pravi vanserijske rezultate. To mi se mnogo sviđa jer smatram da možemo i ove sezone da se borimo za oba trofeja, i budemo u samom vrhu. Ova sezona će biti nikad teža, velika je i jaka konkurencija, ali opet ponavljam, verujem da ova ekipa Šapca može da bude glavni pretendent na duplu krunu", istakao je Stojanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.