"Ne treba upoređivati Jokića i Đokovića – bespotrebno se to potencira" VIDEO

Novinar B92.net Milan Tomić govorio je o dobrom odnosu Nikole Jokića i Novaka Đokovića, dok se u javnosti potencira nepostojeći rivalitet.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

U emisiji "150 minuta" na TV Prva, tema je bila sukob na društvenim mrežama oko Jokića i Đokovića.

Ko je najbolji srpski sportista – Novak Đoković ili Nikola Jokić, pitanje je koje se često postavlja, a kao i uvek, rasprava je na društvenim mrežama i u komentarima na portalima.

''Komentari su uglavnom pozitivni, ali uvek ima negativaca koji provociraju. U suštini, 90% ljudi voli obojicu i sukob se bespotrebno potencira i za to su uglavnom krivi tabloidi. Ne treba ih upoređivati. Nisu rivali, ne bave se istim sportom, dobri su prijatelji. Još su se prošlog leta pojavili u javnosti zajedno, pa je Novak sa bratom igrao basket i glumio Jokića, a onda je na Rolan Garosu Đoković u njegovom dresu čestitao Jokiću...'', objašnjava novinar B92.net Milan Tomić.

Što se tiče našeg portala, tu već možemo da poredimo po čitanosti i interesovanjima.

"U suštini su njih dvojica najčitaniji, ali je za nijansu Đoković čitaniji. Najviše zbog lajv blogova, na Grend slemovima, gde imamo specijale. Ljude smo navikli da svako jutro u 8 imamo vest o Nikoli Jokiću i da se to dosta prati. Uz to, uvek ispratimo izjave, reakcije i sve što ide uz to'', kaže novinar B92.net Milan Tomić

Ko će biti buduća mlada nada Srbije?

''Pored tih individualnih sportova, imamo dobre mlade fudbalere. Tu su i mladi teniseri, ali i tu postoji problem, pošto ima manje klubova i manje dece upisuje tenis. Srbija je zemlja sporta i sigurno ćemo imati neke mlade nade'', zaključio je Tomić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.