Tim: Sve mi deluje kao san, nestvarno je

Dominik Tim je posle odlične partije protiv Aleksandera Zvereva izborio priliku da igra u ATP tur finalu u Londonu.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Photo by Julian Finney/Getty Images
Photo by Julian Finney/Getty Images

Austrijanac je posle 85 minuta igre slavio sa 7:5, 6:3 i u nedelju od 19 časova igraće protiv Grka Stefanosa Cicipasa koji je pobedio Rodžera Federera sa 6:3, 6:4.

Tim će se boriti za šestu titulu u sezoni, čime bio bio najbolji u ovoj godini na ATP turu, ali ujedno i prvu u Londonu, a protiv Cicipasa u pobedama vodi sa 4:2.

"Ostvario mi se veliki san. ovo je jedan od najboljih turnira u godini, jedan od najprestižnijih i imam takvu šansu da igram u finalu. Deluje mi sve to nestvarno. PObediti branioca titule, neverovatnog igrača, koji je moj prijatelj, to je zaista velika stvar i veoma sam srećan zbog svega", rekao je Tim po završetku meča.

Cicipasa je dobio u jedinom meču ove sezone, početkom oktobra na turniru u Pekingu.

"Imam sreće što ću ponovo igrati pred ovom divnom publikom. I Stefanos i ja smo veoma ofanzivni igrači. Atraktivan je za gledanje i radujem se što ću igrati protiv njega. Imao sam dosta odmora posle meča sa Beretinijem, mislim da sada igram mnogo bolje, daću sve od sebe. Ovo je poslednji meč sezone, sledi nam posle toga zasluženi odmor", zaključio je teniser iz Austrije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.