Novak dobio prvi meč na travi, spreman je za Vimbldon VIDEO

Na prvom od dva predviđena egzibiciona meča na "Budlsu", sprski teniser Novak Đoković savladao je Čileanca Kristijana Garina sa 2-0 u setovima.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Clive Mason/Getty Images
Photo by Clive Mason/Getty Images

Nakon poraza u polufinalu Rolan Garosa, svetski broj jedan je dve sedmice proveo u Beogradu gde se odmarao sa porodicom i održavao svoju formu.

Pripreme je nastavio na čuvenom egzibicionom turniru "Budls", na kome je inače ostvario i prvu ovogodišnju pobedu na travi nad čileanskim teniserom Kristijanom Garinom i to sa 2-0, po setovima 6:2, 6:4.

Nakon meča Novak Đoković se našalio sa publikom da neće, kao što je uradio 2014. zajedno sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim da pred okupljenim narodom odigra striptiz pošto je ipak sada otac dva deteta i suprug.

Najavljeno je da će Đoković još sutra igrati na "Budlsu", ali nije poznato sa kojim protivnikom, nakon čega se i definitivno seli na Vimbldon gde obračuni u glavnom žrebu počinju u ponedeljak 1. jula.

Pored Đokovića i Garina na ovom egzibicionom takmičenju učestvuju još Fabio Fonjini, Debnis Šapovalov, Dijego Švarcman, Martin Kližan, Tomaš Berdih, Roberto Bautisa Agut, Karen Hačanov, Stefanos Cicipas i već pomenuti, Grigor Dimitrov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.