Koliko može Bogdan, šta je sa Jokićem i da li je Dončić MVP?

Mesec dana NBA košarke je za nama – šta su do sada uradili Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Luka Dončić i ostale NBA zvezde?

Izvor: SV

Subota, 23.11.2019.

14:20

Koliko može Bogdan, šta je sa Jokićem i da li je Dončić MVP?
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Posle oko 14 utakmica NBA lige mnoge stvari su jasnije nego na početku sezone, ali su se pojavile nove nedoumice i novi izazovi.

Nikola Jokić za sada igra dosta lošije nego u prethodnih godinu dana i ima statistički lošiju sezonu po svim parametrima, ali njegov Denver pobeđuje.

Bogdan Bogdanović je povredom Dierona Foksa dobio mnogo veću ulogu i u njoj se fenomenalno snašao, pa će Sakramento morati da se zapita u kom pravcu želi da njihova ekipa ide.

Luka Dončić beleži maltene tripl-dabl u proseku i igra na MVP nivou, ali je pitanje koliko još može da održi ovaj nivo igre.

Igor Kokoškov je, takođe, dobio novu ulogu – ulogu selektora reprezentacije Srbije – i biće zanimljivo videti kako će tu funkciju obavljati paralelno sa mestom pomoćnog trenera Sakramenta.

Autori: Stefan Nikolić i Luka Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: