- Komentari -
  1. Sreća ne postoji: postoji trenutak kada talent upoznaje priliku.
    (Potjeh, 19. decembar 2022 07:24)

    # Link komentara

  2. posjed lopte na strani HR ,broj paseva na strani HR,da to je nadigranost...
    broj suteva noze biti i 100 ,ako pucas sa centra na gol...pa ce ti statistika biti jako velika,ali drzi loptu vise od protivnika i imaj vise paseva,to bas sa Brazilom nije lako....
    znaci nadigrali smo ih...ne bas kao vi ali dobri smo...
    (H20

    Oće to H2O. Razlika je ta što oni NISU šutnuli 100 puta u gol sa centra već iz veoma izglednih prilika od kojih je dosta bilo iz stopostotne šanse, u odnosu na vaš posed lopte koji je ostvaren tako što je APSOLUTNA VEĆINA tog poseda bila ostvarena tako što ste se dobacivali loptom izmedju sebe u pojasu od golmana(svog) pa do malo iza centra igrališta!!!!! Taj vaš veći posed je DALEKO MANJEG ZNAČAJA od njihovih šuteva u vaš gol!!!!
    (Aster Blistok, 10. decembar 2022 15:30)

    # Link komentara

  3. 05

    Hrvati su vas nadigrali, ok u br suteva, ali sve ostalo je u prednosti Hrvata, pasovi, posed ...
    (Raci, 10. decembar 2022 10:58)

    Koji parametar pasovi, posed , ali na svojoj polovini...boze koje gluposti.
    Jedini sut i autogol, prvo dodavanje u tom napadu su Brazilci odigrali, cista sreca - apsolutno nicim izazvana.Hrvati bukvalno bez pravog suta na gol, Brazil je imao i 100% sansu u poslednjem minutu.Jako je lose za fudbal sto je defanzivni fudbal taj koji daje rezultat.Sta tu ima da se gleda, uziva?
    (Dzeronimo, 10. decembar 2022 13:30)

    # Link komentara

  4. 11 šuteva u gol naspram vaseg jednog posle 2h igre, i ti pricas o nadigravanju.
    (Nenad, 10. decembar 2022 12:18)

    posjed lopte na strani HR ,broj paseva na strani HR,da to je nadigranost...
    broj suteva noze biti i 100 ,ako pucas sa centra na gol...pa ce ti statistika biti jako velika,ali drzi loptu vise od protivnika i imaj vise paseva,to bas sa Brazilom nije lako....
    znaci nadigrali smo ih...ne bas kao vi ali dobri smo...
    (H20, 10. decembar 2022 12:41)

    # Link komentara

  5. Hrvati su vas nadigrali, ok u br suteva, ali sve ostalo je u prednosti Hrvata, pasovi, posed ...
    (Raci, 10. decembar 2022 10:58)


    11 šuteva u gol naspram vaseg jednog posle 2h igre, i ti pricas o nadigravanju.
    (Nenad, 10. decembar 2022 12:18)

    # Link komentara

  6. To je potpuno tacno.
    Luda sreca ali to je deo sporta.
    Ipak potpuno nezasluzeno.
    Svakom neutralnom posmatracu je zao Brazilaca.
    Sem toga taj jedini sut se odbija od nogu Brazilca.
    Vile su ih pronosale i to ne prvi put.
    Slicno protiv Belgije i Japana.
    3 puta se provlace i nadam se da je dosta.
    Svi drugi hvalospevi su bezveze.
    Sem da su majstori za penale.
    Imaju 4/4 na SP tj. kao svabe.
    (Dragon, 10. decembar 2022 12:03)

    # Link komentara

  7. Fudbal se igra zbog davanja golova i dzabe je sto suteva ako udje samo jedan ili nijedan. Isto tako jedan sut u gol je dovoljan za pobedu. Nije selektor Brazila mlad momak da ne zna sta se od njega ocekuje. Brazil je imao slabu realizaciju i zato izgubio utakmicu.
    (Kiselo grozdje, 10. decembar 2022 11:58)

    # Link komentara

  8. O kakvom vi istom posjedu lopte pricate? Pa taj posjed lopte sto je Hrvatska imala je 90% bio na svojoj polovini kad su se igraci u odbrani do besvijesti dobacivali medju sobom! Nejmar, Vinisijus i pogotovo Risarlison su dok god su igrali trcali od jednog do drugog odbrambenog igraca Hrvatske da im oduzmu loptu, a ovi su samo zadrzavali loptu i cekali penali. Mozda dva istrcavanja bez ikakve ideje je imao Jurakovic bez ikakve sanse i to je to. Ko moze 90 ili 120 minuta trcati po tudjoj odbrani i biti budala da igraju vare sa njima. Hrvati igraju potpuni antifudbal, a gol sto su dali je proizvod srece jer je sut bio ocajan, neprecizan i spor, ali ga je skrenuo igrac Brazila i prevario golmana.
    (Sash, 10. decembar 2022 11:43)

    # Link komentara

  9. Моје омиљене екипе су последњих 40-50 година биле:
    Бразил - зато што играју најлепши фудбал
    Холандија - зато што су 1974 и 1978 играли одличан фудбал и несретно изгубили финала
    Француска - зато што је генерација Платинија играла сјајан фудбал
    За Србе навијам по дефиницији, а Холанђани су избили на друго место јер сам последњих 20 година живео тамо.
    Од свих ових остадоше ми само Французи,надам се да ће проћи вечерас.
    Иначе Хрвати су нови Италијани, тврд фудбал, неатрактиван, организовани, чекају своју шансу... Тако су Италијани неколико пута освојили светску титулу. У том смислу Хрватима се само може честитати.
    (Добра екипа, 10. decembar 2022 11:19)

    # Link komentara

  10. Hrvati su vas nadigrali, ok u br suteva, ali sve ostalo je u prednosti Hrvata, pasovi, posed ...
    (Raci, 10. decembar 2022 10:58)

    # Link komentara

  11. Slagao bi se s Titeom ako bi Hrvatska igrala 8-1-1 sistem i bunkercinu 120 minuta ali tko je gledao utakmicu imali su posed 50% i kada su napali ili su promasili suteva ili su bili blokirani. Jest, Brazil je vise napadao ali breeee. Jel su trebali igrati naivno kao juzna Koreja i popiti 4 komada vec u provoj? Jel bi mi srbi isto trebali igrati kao Koreja i posle rekli da smo igrali hrabro i zato smo popili pet komada? A to sto Hrvatska nema kvalitetna napadaca isto ima veze jer glupo je igrati ofanzivno ako nemas alata za to.
    (Vladimir, 10. decembar 2022 10:57)

    # Link komentara

  12. Brazilski Mundijal ples: jedan levo, desno dva, jedan napred, nazad kući sad
    (Oki, 10. decembar 2022 10:57)

    # Link komentara

  13. A mi smo imali sreće da takav kilavii i neproduktivni Brazil bude u našoj grupi. Pa smo tu sreću prosuli za 15 minuta drugog poluvremena.
    (blabla, 10. decembar 2022 10:51)

    # Link komentara

  14. Otplešite lagano kući...najbolji igrač se ponaša kao klošar na terenu. Bolje niste ni zaslužili!
    (Del boy, 10. decembar 2022 10:40)

    # Link komentara

  15. Tite, a i pojedini igrači su podcjenili Hrvatsku. U glavama su već osvojili titulu i sada se samo moraju malo prešetavati po terenu dok taj trenutak ne dođe.
    Naravno da će Hrvatska postaviti igru na način koji najmanje odgovara Brazilu, a da je Tite malo kvalitetniji bi to na vrijeme prepoznao i reagirao. Nije, išao je na silu i nije prošao. Protiv Hrvatske ne možete na silu, to jednostavno nikad ne prolazi. Morate se postaviti pametno i biti spremni prepoznati problem i taktički reagirati.
    (hm, 10. decembar 2022 10:40)

    # Link komentara

  16. Koliko vidim,već pet godina HR se provlači..opet u 1/2 finalu WM..koja sreća..
    (pierre, 10. decembar 2022 10:20)

    # Link komentara

  17. Brazil je imao fenomenalnu ekipu. Niko na planeti nije imao više od dva šuta u okvir njihovog gola, ali sve to nema nikakve veze sa pravilima igre zvane fudbal. Realno, jedino kako možeš da dobiješ Brazil, to je onako kako je Hrvatska juče odigrala. I tu postoji jedna vrlo bitna stvar, da bi tako odigrao, ekipa mora da bude "top" i da ima sreće. Možemo pričati i ovo i ono, ali Luka Modrić je čovek koji u 37 godini igra sve, od štopera do centarfora, bez najmanje greške. Kada imaš takvog kapitena, kada čovek zna šta radi na terenu i fokusiran je da to odradi na najbolji mogući način, a pritom je "najbolji vezni igrač u poslednjih 40 godina"...to je za veliko poštovanje. Na tu njegovu igru imaš 3 igrača Brozović, Kovačić i Perišić koji su apsolutna podrška, nema tu neke velike priče, oni znaju šta rade. Pre utakmice, njihove izjave su bile "pokušaćemo da uzmemo loptu, da imamo pas igru" ništa više nisu rekli...na kraju utakmice, posed protiv Brazila je bio na njihovoj strani. Dakle, jako dobro znaju šta rade i kako to rade.
    Iskreno, ne mogu očima da ih vidim, i želim im sve najgore u daljen toku SP, ali bez obzira na to, nije teško reći "alal vera" kako igrate ovu igru, jaki ste kao crna zemlja.
    (Beograd-janin, 10. decembar 2022 10:20)

    # Link komentara

  18. tanka je linija izmedju uspeha i neuspeha...rezultat se pamti...istorija pise pobednike...a fudbal se igra i dalje...
    (potomci Ere Ojdanica, 10. decembar 2022 10:20)

    # Link komentara

  19. Previše smo imali sreće, bojim da nam se sve to ne vrati protiv Argentine.
    (Domagoj, 10. decembar 2022 10:14)

    # Link komentara

  20. E da je utakmica trajala 60 minuta :)
    Neki igraju 2x120 i eto ih u polufinalu. Ovo nije vise grupa i svaki kiks vodi ispadanju. Otvoriti se protiv najbolje navale na svetu, je van svake pameti. Dalic tacno zna sta radi. Znali su i neki nasi, ali su manekeni morali na pijacu. Tako je sve krenulo kako ne treba.
    (rst, 10. decembar 2022 09:57)

    # Link komentara

  21. Abubakar je bakar zlata vredan. Njegov gol je pokazao da Brazil nije to što sto se mislilo. Ponovilo im se isto protiv Hrvata. Da prime gol pred sam kraj meča. Videćemo Mesija protiv "vatrenih". Pritisak na njega je veliki i ako popusti može ih koštati finala. Ne znam kako je pravilo s kartonima a čini mi se da je Argentina baš zažutela pa se bojim koji će tim da izađe u 1/2.
    (Bakar, 10. decembar 2022 09:57)

    # Link komentara

  22. Evo, dan posle. Kažu samo jedna "čista" pobeda a u polufinalu. Pa što nisu drugi tako. Evo imate u košarci Partizan koji svih pet neizvesnih završnica izgubi a Zvezda takvih pet dobije. I šta je razlika? Disciplina, taktika i hemija u timu. Hoće jednom, dva ili tri puta (ne)sreća ali stalno. Biće da je ipak nešto i do trenera i dtručnog tima. U slučaju Partizana je stvar utoliko specifičnija što ima veliko trenersko ime ali od stare slave se ne živi. Mora da se mnogo, mnogo radi. I ne samo na treningu, već i kroz priču, stvaranje atmosfere. E tu je Hrvatska jaka. Znaju, disciplinovani su i napaljeni. Treba iz tog primera nešto naučiti.
    (DrN, 10. decembar 2022 09:55)

    # Link komentara

  23. Apsolutno je nemoguce da Hrvatska prodje i Argentinu. Ne zato sto je Argentina prejaka, nego zato sto je nemoguce da Hrvatska TOLIKO ima srecu.
    Realno, onih 4-5 stopostotnih sansi sto je promasio Lukaku je mnogo neverovatnije bilo nego sto je Japan ili Brazil ispao penalima. Drugim recima, da je Lukaku jednu od onih silnih sansi iskoristio, Hrvatska bi posle grupe odavno bila kod kuce i sad bi ih svi napadali da su se obrukali, da nemaju pojma i slicno. A to je ova ista reprezentacija.
    Toliko ih je sreca pratila da bukvalno ocekujem da sad daju autogol u poslednjoj sekundi i tako ispadnu, ravnoteza ce se uspostaviti kad-tad. :)
    (igor jovanovic, 10. decembar 2022 09:49)

    # Link komentara

  24. Brazilci jure da daju lep i atraktivan gol, nije im valjda poenta samo da zabiju. Zbog toga idu suze. Imali su više sansi i udaraca ali….
    (Futsal, 10. decembar 2022 09:43)

    # Link komentara

  25. Sve tačno, ali to je fudbal, često se dešava da pobedi ili prođe ekipa koja je bila puno lošija na terenu, kao u ovom slučaju.

    Hrvatska je na 4 utakmice, gledajući "regularnih" 90 minuta postigla samo 1 gol ili za 420 minuta samo 2 gola, i prošla u 1/2 finale. To nije dobro za fudbal i očigledno je da FIFA, umesto što povećava broj učesnika na SP, treba da menja sistem takmičenja. Sada u 1/2 finalu imamo reprezentaciju koja je u 5 odigranih utakmica zabeležila samo 1 pobedu (nad preslabom Kanadom) i teoretski se može desiti da na kraju samo s tom 1 pobedom, čak, i osvoji SP.

    Ova Hrvatska dosta podseća na Grčku sa EP 2004….igraju pravi antifudbal, ružan i negledljiv, ali uz solidnu dozu sreće nekako prolaze bolje ekipe i idu ka tituli…

    Šteta, umesto da u 1/2 finalu gledamo pravi fudbal i svetski “klasik” između Brazila i Argentine, mogli bi se desiti da u finalu “uživamo” u “spektaklu” između Hrvatske i Maroka sa dva i po šuta na gol za 120 minuta igre.
    (baltazar, 10. decembar 2022 09:35)

    # Link komentara

  26. Провукли се против Јапана, Белгије, Марока и Бразила...мора неко то да наплати јер такво је правило.
    (Гелор Канга, 10. decembar 2022 09:33)

    # Link komentara

  27. Jedan ali vredan!
    (PC,Niš., 10. decembar 2022 09:20)

    # Link komentara

  28. Samo vi kalkulisite i pustajte Kamerun, valjajte se po terenu kao deca, a neko sve to gleda. Kada budete igrali hrabro, kao Hrvati, rada cete mozda i pobediti, ali sto rece nas analiticar Bogdanovic, vise su razmisljali o farbanju kose i sl. Podsecanja radi, da smo mi i pobedili Svajvarsku jednim golom razlike, brazilski bezobrazluk bi nas zadrzao u grupi.
    (Milan, 10. decembar 2022 09:02)

    # Link komentara

  29. Tačno je da je Brazil imao više udaraca u okvir gola ali svi su ti udarci bili nekako kilavi. Čini mi se da bi moja baba bolje šutirala. Nije bilo kretanja bez lopte, niti maštovitih akcija. Obe reprezentacije su igrale anti-fudbal, što za Hrvatsku nije čudno, ali za jedan Brazil...

    Hrvatska je imala mnogo sreće što ih je dopao ovakav Brazil kao protivnik. Skoro ništa nisu prikazali na ovom SP osim čvrste odbrane i opet su u polufinalu. O srbofobiji njihovih navijača i kompletne hrvatske javnosti da ne pričam. Za svakog čoveka kojem je kosmopolitizam na srcu, pobeda Hrvatske je poraz.
    (kopa, 10. decembar 2022 08:57)

    # Link komentara

  30. Svaka cast Hrvatima, u fudbalskom smislu iskljucivo. Necemo mesati sport i politiku, istoriju i karakter ljudi. Cak se pomalo i radujem njihovoj pobedi, jer je Brazil sa svim svojim igracima i ponasanjem toliko gadan, da bih navijao i za najveceg neprijatelja protiv njih. Kad sam ih video kako plesu svi posle golova, zajedno s ovim Titeom, tacno te potera u WC.
    (22, 10. decembar 2022 08:57)

    # Link komentara

  31. Hrvatska je nadigrala Brazil i zasluženo pobijedila. Navijao sam za Brazil ali treba biti pošten.
    (Zenga, 10. decembar 2022 08:56)

    # Link komentara

  32. Jedan ali vredan :)
    Cestitke komsije, mora Vam se vratiti sreca. Npr. Turska Euro...
    (Ognjen Pejic, 10. decembar 2022 08:50)

    # Link komentara

  33. pustis Kamerun da te pobedi? kao i Španci malo su kalkulisali pa im se vratilo! Što nisu Brazilci napunili Hrvate kao Koreju pa bi onda razmišljali u drugom poluvremenu kako da smire igru...Totalni antifudbal zaspao sam dva puta ali Hrvati prođoše dalje opet na penale! Mislim da Francuzi uzimaju lagano ovi svi ostali mrtva puvala!
    (super, 10. decembar 2022 08:46)

    # Link komentara

  34. ja se uvek setim poslednjeg finala kupa stare Juge, kada je Hajduk jednom prešao pola terena i pobedio Zvezdu, tada evropskog prvaka. ne kažem da utakmice liče, ali to je jedan šut u okvir gola... i bude dovoljno, a ni 10 suparničkih možda nije...
    (matori, 10. decembar 2022 08:44)

    # Link komentara

  35. Thiago Silva na aparatima. Odbrana koja prima gol iz jednog šuta i nije neka odbrana.
    (Beograd-janin, 10. decembar 2022 08:42)

    # Link komentara

  36. Da bi se uopšte imala sreća, o kojoj svi pričaju, potrebno je imati kvalitet i taktičko umeće kao preduslov/preduvjet. Na našu žalost, mi nemamo preduslov, a oni, na njihovu sreću, imaju preduvjet.
    (FAP, 10. decembar 2022 08:41)

    # Link komentara

  37. Kao prvo da ne bude da sam zavidan ostrascen i iskompleksiran Srbin. Cestitke Hrvatskoj na prolasku u polufinale. Parirali su Brazilu citavu utakmicu, odigrali maksimalno moguce bez pravih napadaca, na kraju izjednacili i na penale prosli. Svima koji pricaju da Hrvati imaju srece porucujem da nemaju pojma. Penali nisu nikakva lutrija kako se to obicno kaze. Ako igraci dobro sutiraju penale, ako ih golman dobro brani i ako se to desava na dva SP za redom onda je to znanje a ne sreca.

    E a sad drugi deo komentara koji nije prijatan po vas, ali ako ste imalo realni priznacete da je to istina. Uspeli ste sinoc prevashodno zahvaljujuci uzasnom sudijskom kriterijumu koji nije stitio tehnicki superiornije Brazilce od vase neprestane tucnjave. Potpuno je neverovatno da je Hrvatska zavrsila mec sa svih 11 igraca. I povrh svega nedosudjen penal za Brazil, cista ruka u 16 m, navodno zbog osfajda, koji nije pokazan na snimku, svakako nisu cista posla.
    (Toliko, 10. decembar 2022 08:40)

    # Link komentara

  38. Hrvatska je nametnula svoju igru moćnom Brazilu!
    Zaustavili su sve brazilske napadače, bili su nemoćni.
    Gvardiol je čudo ko i cela hrvatska odbrana.
    Hrvatski srednji red je najbolji na svetu.
    Hladnokrvnost i smirenost u hrvatskoj igri je zastrašujuća.
    Hrvatska igra sporo ali i tehnički savršeno.
    Golman Vatrenih je vanzemaljac.
    Penali su hrvatska lutrija.
    (Naslov, 10. decembar 2022 08:40)

    # Link komentara

  39. U ovim završnicama se uglavnom igra dosadan fudbal plus produzeci koji su takođe dosadni....zato živela muška košarka i ženska odbojka.
    (S.M.Kuća, 10. decembar 2022 08:39)

    # Link komentara

  40. Pobedise ovi Brazil, ne navijam za komsije ali sta reci.
    ove nase balerine prime go i stanu a hrvati prime gol i polude bre.
    (Spira, 10. decembar 2022 08:37)

    # Link komentara

  41. Citam komentare i neverujem. Mi kao narod ni ne zasluzujemo nista dobro, kad nemamo postovanja prema sebi samima. Tolika podrska za reprezentaciju ciji nam je narod naneo toliko zla u istoriji, ubijao, klao, i srbi navijaju za njih. Sramota. Meni licno niti neko moj nije stradao od njih, ali moj narod jeste. Ne mrzim ih, ali ih ne volim.Nikad za njih, ni u cemu. Napred Argentina.
    (Debeli, 10. decembar 2022 08:37)

    # Link komentara

  42. sad im krivo pa što niste dali 5komada i bio bi mir,ovako kući brate paljba u Brazil...
    (bole, 10. decembar 2022 08:37)

    # Link komentara

  43. Tako rade pravi ljhudi (Brazil, Španija..): Posle neuspeha ostavka a ne kao ovaj naš...
    (Miki, 10. decembar 2022 08:36)

    # Link komentara

  44. Nije ni moja Zvezda igrala lijepo finale Lige Šampiona, ali je ostalo upisano ko je osvojio.
    Čestitke komšije, srećno!
    (Jovan NK, 10. decembar 2022 08:34)

    # Link komentara

  45. Ceo svet je očekivao da ih Brazil zgazi sa bar 7-0 ali to su ipak Hrvati, ratničko i sportsko čudo! A sad neka ovaj kmeči...
    (Mikac, 10. decembar 2022 08:34)

    # Link komentara

  46. Čekaj to znaci da su imali 2 šuta dali bi 2 gola nema objašnjenja to je sto je dao si sve od sebe možda preterano radovanje možda nama medjuljudski odnosi sta god da je popravite i to i da vidimo sta će onda biti
    (super, 10. decembar 2022 08:34)

    # Link komentara

  47. Biti selektor je profesija, a biti poraženi selektor je dijagnoza.
    Imaš navodno napadački potentnu ekipu, imaš 60 minuta posed lopte, umeš da daš gol iz akcije koja traje 10-tak sekundi… pa na šta ste onda potrošili tih sat vremena?
    (Žoze, 10. decembar 2022 08:33)

    # Link komentara

  48. Вратила се карма Камеруна
    (Раде проф, 10. decembar 2022 08:22)

    # Link komentara

  49. C i n i k, igrati bunker I sakriti loptu od protivnika nije isto. Hrvatska je većinu utakmice, a prvo poluvrijeme posebice, odigrala na sredini terena. Bunker se igra u šesnaestercu. Tekma je taktički odigrana na jedini mogući način protiv tog protivnika i napad im je bio potpuno zatvoren.
    (Lovac, 10. decembar 2022 08:19)

    # Link komentara

  50. Velikanima i jeste dovoljan samo jedn šut do pobede.
    (Tres, 10. decembar 2022 08:17)

    # Link komentara

  51. Jedan ali VREDAN. BRAVO ZA KOMŠIJE
    (WINTER, 10. decembar 2022 08:15)

    # Link komentara

  52. Ko još nije otišao kući?
    Grupe
    A svi otišli kući
    B ostao prvi u grupi Engleska
    C ostao prvi u grupi Argentina
    D ostao prvi u grupi Francuska
    E svi otišli kući
    F Maroko i Hrvatska (Maroko sutra ide u meč)
    G svi otišli kući
    H ostao prvi u grupi Portugal
    ———…—— -
    Jedino Hrvatska od drugopladiranih u grupi je
    u 1/4 F i u 1/2 F
    3 kompletne grupe su otišle kući A, E i G (grupa Srbije)
    (Hrabri Hrvati, 10. decembar 2022 08:08)

    # Link komentara

  53. Hrvatska je imala posjed lopte 52 % Utakmica je bila apsolutno ravnopravna .
    (davor, 10. decembar 2022 08:05)

    # Link komentara

  54. U pravu je. Smešno ali i strasno. A da li bi svaka ekipa mogla da igra kao hrvatska ?! Pa bi,naravno... Ali na šta bi ličio fudbal. Nedostojno.

    Zato ne primas onako dietantske golove kao Brazil i nema frke.
    (Mister, 10. decembar 2022 08:04)

    # Link komentara

  55. Da li je Hrvatski tim odigrao bilo šta suprotno pravilima igre ? Nije !!! Čak imali veći posed i više pasova. To je fudbal. Bili mudriji tokom utakmice, veštiji u izvođenju penala i zasluženo pobedili. I sportski , a pre svega je ljudski čestitati.
    (VUK, 10. decembar 2022 08:03)

    # Link komentara

  56. Ko gubi ima pravo da se ljuti i pakuje kuci
    (Posteni seljak, 10. decembar 2022 08:02)

    # Link komentara

  57. Istina, imaju neviđenu sreću ali i srce i eto ih u polufinalu.
    (4k4.Dex, 10. decembar 2022 07:59)

    # Link komentara

  58. Bravo Hrvati ! tako se igra fudbal!
    Dok za nas igraju fudbalerčići za Hr igraju fudbaleri, dok za nas igraju igrači za Hr igraju igracine! Dok Hr ima trenera stratega pravog, radnika bez puno price, mi imamao trenera demagoga koga svi vole, to je jedino bitno kod nas!
    Mozemo da ih volimo ili ne ali Hrvatska je svetska velesila u fudbalu!!
    (SUNĐER BOB, 10. decembar 2022 07:50)

    # Link komentara

  59. 11:1 u šutevima bilo je i za Srbiju protiv Hrvatske u Beogradu 2013. Za njih smo bili Brazil samo kada Miha nije eksperimentisao sa sastavom kao Piksi sa taktikom.
    (VSG, 10. decembar 2022 07:47)

    # Link komentara

  60. Kada igraš srcem sve je moguće. Hrvati su cak u prvom poluvremenu bili bolji i nimalo se nisu uplašili prepotentnog Brazila. Sreća? Odbrani im golman 11 udaraca i neko priča o sreći. Skine penal, opet sreća? Gube u produžetku i vrate se tri minute prije kraja? Sreća? Nebi ja rekao
    (Realist, 10. decembar 2022 07:47)

    # Link komentara

  61. Hrvatska kao u Rusiji. Prati ih sreća I nikoga nisu niti će nadigrati. Da nema tih penala ne bi nikoga ni pobijedili. A grupnu fazu su prošli samo zato što je Lukaku fulao ono što se ne promašuje a ne zato što je Livaković nešto odbranio. Jedino im kapa dole za ono kako se bore i ginu za svoju zemlju I zastavu.
    (Bosanac, 10. decembar 2022 07:45)

    # Link komentara

  62. Isto kao u basketbalu da vidimo "sta kaze semafor" a ne ko koliko sutirao.
    (Tomislav, 10. decembar 2022 07:45)

    # Link komentara

  63. Jedan ali vredan.
    (Rade Piket, 10. decembar 2022 07:41)

    # Link komentara

  64. Tim gore, i da je u pravu.. Opametice se ujutro:/
    (Malo je nervozan, 10. decembar 2022 07:35)

    # Link komentara

  65. Pa i taj jedan sut lopta isla u golmana ali joj ovaj saban iz Brazila promenio putanju. Koji su to srecnici celu utakmicu centriraju sa leve strane u kazneni pa ako prodje prodje bez ikakvih kreacija akcija odvratan fudbal igraju.
    (Branko, 10. decembar 2022 07:35)

    # Link komentara

  66. Ovo je tačno, ali je tačno i to da je Nejmar prosuo najmanje dvje odlične prilike kad je trebalo da asistira, a odlični Livaković odbranio. Tako da - jeste, jedan šut, ali i nekoliko boljih odbrana. A fudbal su i odbrane.
    (Toni, 10. decembar 2022 07:34)

    # Link komentara

  67. Brate za tebe je i nas Stojkovic takticki genije, ajde kuci treniraj za karneval za drugo i niste. Hrvati mocni i hrabri, kapa dole!
    (Djordje, 10. decembar 2022 07:34)

    # Link komentara

  68. Dećki su zasluženo pobedili. Svaka im čast !
    (Uča, 10. decembar 2022 07:34)

    # Link komentara

  69. Navijao sam za Brazil jer se videlo da Hrvati idu na penale. Zaista je prošao lošiji tim.Tako i u Rusiji, Hrvati su došli na sreću do finala. Tamo ih je razmontirala daleko bolja Francuska.Dobra je Hrvatska ali svakako ne zaslužuje finale u Rusiji a ni ovde polufinale. Hrvati bi nas otkinuli lagano 3-0. Ali za Brazil sam znao još pre početka prvenstva da oni nemaju tim za velika dela.Znao sam i da će proci grupu,da ce nas lako pobediti ali sam odmah rekao da oni neće biti prvaci i ako su ih mnogi proglasili za favorite.Meni je i dalje Francuska ubedljivo najjača.Zamislimo da je Brazil postao sada prvak, i da uporedimo ovu njihovu generaciju sa onom iz Japana gde su bile legende kao Ronaldo, Karlos i sl. Ma to je sramota za porediti.Neimar ne može da bude nivo jednog Ronaldinja ili Ronalda. U ovom timu jedino su veliki igrači vec ostareli kapiten Silva i Alveš.
    (Vlado, 10. decembar 2022 07:29)

    # Link komentara

  70. Pobedili jedino Kanadu i dosli upolufinale. Verovatno zbog toga i volimo fudbal. Nije zanimljivo ni kad ekipe melju,to je samo zanimljivo njihovim navijacima. Drama i neizvesnost su mnogo bolji.
    (Pop, 10. decembar 2022 07:28)

    # Link komentara

  71. JEDAN ALI VREDAN!!!
    (Gaga, 10. decembar 2022 07:28)

    # Link komentara

  72. Eto ,dovoljno je dati jedan gol da se izbaci Brazil )))
    (darmar, 10. decembar 2022 07:25)

    # Link komentara

  73. Prplaz imaju samo zemlje NATOa i EU ."dalje nečeš proći "
    (Goran Bras, 10. decembar 2022 07:22)

    # Link komentara

  74. Mnogo ste digli nos, bahatost nekulturno Neimara i doviđenja.
    (Lisičić, 10. decembar 2022 07:15)

    # Link komentara

  75. Na hipodromu se trči...
    (Čiča Miloje, 10. decembar 2022 07:06)

    # Link komentara

  76. Čestitam komšijama na pobedi . Srećno dalje !!!
    (BG, 10. decembar 2022 07:04)

    # Link komentara

  77. Tite navodno više nije selektor Brazila? Tako pišu neki portali. Nakon utakmica sa Hrvatima padaju ostavke. Murinjo, Tite, ako nije previše drsko da pitam ko je sljedeći?
    (Autsajderi, 10. decembar 2022 07:02)

    # Link komentara

  78. "dobro bi mi igrali da ona Hrvatska nije imala golmana!"
    (freddie, 10. decembar 2022 06:59)

    # Link komentara

  79. Pa to je vaša sramota, čuj njega on se još buni...

    Procentualno ste imali 9 posto učinak, a Hrvatska 100 posto!
    (Sine ratio, 10. decembar 2022 06:58)

    # Link komentara

  80. Pukla je čiča, pukla je.
    (Ko to tamo ide kući ?, 10. decembar 2022 06:58)

    # Link komentara

  81. Brazil je magija.
    Ali realno Dinamo je srušio Brazil (tri Dinamovca koji trenutno igraju za Dinamo Dominik Livaković, Mislav Oršić, Bruno Petković), a dečko iz zagrebačke Dubrave Josip Juranović je do 2015. igrao za treću ligu HNL. Dinamo je imao sjajne sezone u Europi, rušio velikane i to nije slučajno.
    Boginja je ispala Brazilcima iz ruku zbog Hrvata.
    (Zg, 10. decembar 2022 06:57)

    # Link komentara

  82. I šta rekoste? Ovo treba poštovati, ulagivati se, prostrti crveni tepih kad dolaze? More gazi i ne osvrći se. Mi nažalost nemamo snage ni znanja, ali ko ima samo napred.
    (Gde ja živim, 10. decembar 2022 06:53)

    # Link komentara

  83. Ajde čovječe radije budi tiho.

    To je tvoja/vaša sramota, vi 11 šuteva, mi jedan, konačni rezultat 1:1!
    (Deep Throat, 10. decembar 2022 06:40)

    # Link komentara

  84. Majstore, dobio si petardu, 5:3. Igrali ste koliko vam je Hrvatska dopustila. Najbolji igrac utakmice je Hrvatski igrac Juranovic.
    (Realan, 10. decembar 2022 06:38)

    # Link komentara

  85. Kakav penal za Brazil? O cem pricate, ofsajd je bio sviran prije Juranoviceve ruke. Uostalom, noga prema Juranovicevoj glavi u prvom napadu hrvatske lako je mogla biti crveni karton ako cemo vec trazit dlaku
    (Nixa, 10. decembar 2022 06:12)

    # Link komentara

  86. Sad igrajte sambu kuci, bravo za Hrvate, svaka im cast...
    (Mika kupus, 10. decembar 2022 06:07)

    # Link komentara

  87. Komentari tipa najgore prvenstvo, lose igraju ovi, lose igraju oni, biće da jednostavno precenjujete nešto što je trčanje za loptom po livadi
    (vukica, 10. decembar 2022 06:04)

    # Link komentara

  88. Rezultati Hrvatske na proslom i ovom prvenstvu su uvreda za fudbal. Antifudbal. Zavuces se u misiju rupu i cekas penale.
    (hilto, 10. decembar 2022 05:53)

    # Link komentara

  89. Pustili su Camerunce za svaki slučaj da bi Srbija ispala.
    (Ramones, 10. decembar 2022 05:50)

    # Link komentara

  90. Kad se utakmica rešava penalima, nije krivica jedne strane, ne znam što se to zamera hrvatima, znači da druga strana nije bila u stanju utakmicu rešiti golovima
    (vukica, 10. decembar 2022 05:46)

    # Link komentara

  91. Ekipa koja izgubi od Kameruna, logicno je da gubi od vice-prvaka Sveta. A i Bog, gotovo uvek, kaznjava namestanja.
    (sin lovca na medvede, 10. decembar 2022 05:43)

    # Link komentara

  92. Alo momci ne blamirajte se,ne secirajte igru.Pa nije Ovo vasarski turnir.Neymar,Vinicius i Casemiro…Brazil ispao…nije to skolsko igraliste…Modric daleko najveci veznjak svih vremena.Toliko.
    (Brks, 10. decembar 2022 05:41)

    # Link komentara

  93. Hrvatski igrači su po kvalitetu ako gledamo pojedinačno bar duplo ispod brazilskih. A kao tim su malo ispod brazilaca ali borbenost i upornost su prednost hrvatske reprezentacije. Mislim da ćemo ih gledati u finalu.
    Naše istetovirane "princeze" neću ni da komentarišem. Mi sa fudbalom veze nemamo jer je fudbal pre svega muški sport.
    (Milan, 10. decembar 2022 05:36)

    # Link komentara

  94. Jedan Al vredan
    (gogx, 10. decembar 2022 05:30)

    # Link komentara

  95. Pobedise ovi Brazil covece.. makar i jedan sut ali pobedise ih
    (Spiro, 10. decembar 2022 05:12)

    # Link komentara

  96. Tačno tako. Eto u šta se pretvorio fudbal i zato je postao odvratan za gledanje. Basket je miljama daleko
    (tranzicija, 10. decembar 2022 05:08)

    # Link komentara

  97. Do pre par dana igrao Sambu danas podneo ostavku.

    to je ono kad poletis pa te neko spusti na zemlju.i shvatis gde si i gde ti je mesto.
    (Kiki, 10. decembar 2022 05:06)

    # Link komentara

  98. Trebao si bolje spremiti tim.

    1. Trebali su tvoji dati go ranije,
    2. Trebao si razbiti hrv igru i nametnuti im svoj ritam.
    3. U 118oj minuti nisi trebao poslati 8 igraca u napad pa ostaviti prostor za hrv kontru.
    Nadalje,
    kad sve to nisi napravio, onda si jos dozvolio djetetu od 20 da ti puca prvi penal, a Nejmara si ostavio da puca 5ti, pobjednicki jer bi izgledalo lijepo za novine.
    Puno si ti gresaka napravio. Hrvati hladnokrvno sve iskoristili jer su dosli da igraju nogomet, ozbiljno i muski.
    (Hrvatka, 10. decembar 2022 05:00)

    # Link komentara

  99. Trebao si bolje spremiti tim.

    1. Trebali su tvoji dati go ranije,
    2. Trebao si razbiti hrv igru i nametnuti im svoj ritam.
    3. U 118oj minuti nisi trebao poslati 8 igraca u napad pa ostaviti prostor za hrv kontru.
    Nadalje,
    kad sve to nisi napravio, onda si jos dozvolio djetetu od 20 da ti puca prvi penal, a Nejmara si ostavio da puca 5ti, pobjednicki jer bi izgledalo lijepo za novine.
    Puno si ti gresaka napravio. Hrvati hladnokrvno sve iskoristili jer su dosli da igraju nogomet, ozbiljno i muski.
    (Hrvatka, 10. decembar 2022 05:00)

    # Link komentara

  100. Bravo komsije Hrvati, pokazali ste kako se igra za domovinu!!!
    (Miki, 10. decembar 2022 04:57)

    # Link komentara

  101. Pa Hrvatska je išla na produžetke i penale. Ne vidim tu ništa loše, tu im je jednostavno najveća šansa za pobedu, a i gol što su primili je bio nesrećan na kraju prvog produžetka. Brazil sad traži izgovore sa svoju nesposobnost da napuni mrežu protivnika. Hrvati su sad i definitivno fudbalska nacija! Nema više priče samo imaju sreće itd, sve to pada u vodu. Uostalom, sreća prati hrabre.
    (ArizonaOrthodox, 10. decembar 2022 04:29)

    # Link komentara

  102. Nije imala jedan šut nego devet šuteva, doduše jedan u okvir gola. Imala je recimo veći posed lopte. Tite je uništio Brazil al za razliku od Srba brazilski narod i mediji neće da imaju milosti prema njemu kao mi prema Piksiju
    (joga bonito, 10. decembar 2022 04:17)

    # Link komentara

  103. Ma ljudi, šta vam je. U fudbalu pobeđuje onaj ko više puta proturi loptu kroz okvir gola. Ovaj puta su to bili Hrvati. Sve ostalo može biti lepo za oko, ali ne računa se. Tačka. Čestitke Hrvatima i srećno u daljem takmičenju.
    (Stojko, 10. decembar 2022 04:14)

    # Link komentara

  104. Pa covek je dobro rekao. Jos da je Holandija prosla, bilo bi to najgore polufinale u istoriji: Holandija- Hrvatska.

    Nista licno, ali Lukaku je nestvarnim promasajima Hrvatsku progurao dalje, protiv Japana egal, i protiv Brazila vise srece nego pameti.

    A Holandija bukvalno nista nije pokazala, ajde, osim protiv klinaca iz USA. Senegal bio bolji, sa Ekvadorom X, Katar ne racunamo.

    Ne kazem da Hrvatska ima los tim, ali mnogo se kockica poklopilo, a i ovo je vrlo verovatno najslabije SP ikada.
    (Miloje, 10. decembar 2022 01:08

    Lukaku je promašio jednu šansu i to je Gvardiol uletio ispred njega, pa je morao pucati više u desno. Jadnom oštra lopta pogađa ga u trbuh i odbija se do Livakovića, treći put Gvardiol uklizava izbacuje loptu, a on zamahne u prazno.
    Ako smo imali protiv Brazila više sreće nego pameti, kako to onda kada smo u Rusiji imali najveći posjed, najviše udaraca na gol, a i dan danas govorite da smo se provukli na sreću?
    (?, 10. decembar 2022 03:39)

    # Link komentara

  105. Ne smiju natrag u Brazil, ostace jos par dana dok se situacija malo ne smiri.
    (Komsijina Krava, 10. decembar 2022 03:22)

    # Link komentara

  106. E bas zato sto ste tako arogantni mi je drago sto ste ispali. Jel plesete po aerodromima? hahahah
    (Bane, 10. decembar 2022 03:22)

    # Link komentara

  107. kaže se da u nogometu ne pobijedi uvijek bolji. ako se izuzmu tekme koje je odlučio sudac, ovo je totalna glupost. uvijek, ali uvijek pobijedi bolji. golmani su dio nogometne utakmice, kao i promašaji. ako fulaš 30 zicera na tekmi, ti si bolja ekipa??? ti si onda totalni drek, a ne bolji. što ih više fulaš, veći si drek. ako tvoj golman izvadi 30 šuteva iz gola, onda nisi bolji? golmani nisu igrači?? ako tvoj golman obrani 30 šuteva, ti si RAZBIO suparnika ko beba zvečku.
    pravilno bi bilo reći da je nogomet super sport u kojem ne pobjedi uvijek jači (na papiru, prije tekme). ALI UVIJEK POBIJEDI BOLJI (to se vidi nakon tekme tko je bio bolji).
    (stari lisac, 10. decembar 2022 03:05)

    # Link komentara

  108. Smenjen si.
    Toliko o tvom kredibilitetu. Pakuj prnje i putuj.
    Čestitke HR!
    (Činjenica, 10. decembar 2022 02:49)

    # Link komentara

  109. bravo komsije napred do pobede
    (leki, 10. decembar 2022 02:43)

    # Link komentara

  110. "Sa jednom pobedom odoše u polufinale, strašno..."

    I bez poraza druze, samo zavisi kako gledas, a da ispadnes treba te neko i dobit. Sljedeca pokusava nikad slabija Argentina :)
    (Igor, 10. decembar 2022 02:39)

    # Link komentara

  111. Jedan šut je jedino što Hrvatska i treba.
    (Milo, 10. decembar 2022 02:38)

    # Link komentara

  112. Hrvatska je u ove dve utakmice demonstrirala kompaktnost, veliku volju i disciplinu. Neka jednu utakmicu tako i prođu, ali baš ceo turnir bez inicijative i napada...
    Mislim šta, mogu ih zamisliti da ovako uzmu i prvenstvo, katanačo 120 min, pa penali sigurica.
    Što se mene tiče, ja bi da gledam aktivniji fudbal, bez ovakve ziheraške igre. Svaka čast njima, pošteno su po ovim pravilima prošli, ali je za mene zadovoljstvo gledanja fudbala u drugačijem tipu igre.
    (Libero Boškan, 10. decembar 2022 02:36)

    # Link komentara

  113. Eriti, uzas
    (kopenhagen, 10. decembar 2022 02:26)

    # Link komentara

  114. Hrvati su mi ulepšali veče , iskreno u fudbalu su odlični još su razbili razmažene bogom dane Brazilce.
    (acafaca75, 10. decembar 2022 02:21)

    # Link komentara

  115. Promeni sport, recimo kosarka i onda nema kukanja posle meca. Ko Vam je kriv sto se bavite sportom, gde je faktor srece najizrazeniji.
    (negovan, 10. decembar 2022 02:19)

    # Link komentara

  116. Kakva sibicarska utakmica kockaste momcadi. Takvi timovi su ubili fudbal u pojam. Dosadno da dosadnije biti ne moze. Provlace se od pocetka prvenstva a luda sreca ih samo prati.
    (Antisa, 10. decembar 2022 02:14)

    # Link komentara

  117. Odavno fudbal nije igra pucanja na gol i zabijanja golova, moj Tite..Inace bi ljudi gledali cetvrtoligaske tekme i razultate 8 :6 npr..Podjednako se vrednuju akcije, vezni Red, ofenzivni bekovi, postavke igre itd. Broj udaraca je samo jedan polazatelj u statistici.
    Pogotovu u osmini finala SP su rijetke pobjede s vise golova razlike. Uöozi su veliki, ekipe kvaöitetne a nema vise popravnog, za razliku od skupine. Zato je ili pobjeda 1 rszlike ili penali...
    Krivo je covjeku kada izgubi, znam, ali malo dostojanstva treba imati u porazu. Ihrali ste i izgubili. U necemu ste bili vi bolji , u necemu hrvati ali oni su pobjedili
    (Igorsulic, 10. decembar 2022 02:08)

    # Link komentara

  118. Titinjo ,lako ti je da pleses sa igracima dok dobijate jadne Koreance...Pricaj sta god oces,mnogo ste nadobudni,zato vam se i vratilo ovako...A ako cemo posteno,pre 8 godina je sudija pokrao Hrvatsku najstrasnije protiv vas ,prema tome prijatno dovidjenja,pa za 4 godine malo vise postujte svoje protivnike
    (Bax, 10. decembar 2022 02:05)

    # Link komentara

  119. Ovim svima sto vicu, bravo komsije i slicno, zelim od srca da vam bude opet isto ko sto nam je bilo uvijek kroz istoriju sa tim divnim nasim komsijama. Pa vi navijajte za nase divne komsije kockaste!!

    Inace Hrvati kao i prethodno prvenstvo i kvalifikacije vise srece nego pameti, ni sami ne znaju kako ali idu dalje.

    Sportski pozdrav!
    (Srbin, 10. decembar 2022 02:04)

    # Link komentara

  120. Pa covek je dobro rekao. Jos da je Holandija prosla, bilo bi to najgore polufinale u istoriji: Holandija- Hrvatska.

    Nista licno, ali Lukaku je nestvarnim promasajima Hrvatsku progurao dalje, protiv Japana egal, i protiv Brazila vise srece nego pameti.

    A Holandija bukvalno nista nije pokazala, ajde, osim protiv klinaca iz USA. Senegal bio bolji, sa Ekvadorom X, Katar ne racunamo.

    Ne kazem da Hrvatska ima los tim, ali mnogo se kockica poklopilo, a i ovo je vrlo verovatno najslabije SP ikada.
    Kazes Hrvati imali sreće,a zasto Srbi nemaju srece evo vec 32 godine od Italije 1990.,za tih 32 godine samo 1998.jedno kolo nokaut faze,ostalo ispadaju dok se igraju tabele,da ti ja malo objasnim situaciju,Srbi NE ZNAJU DA IGRAJU FUCU,a ni ne bore se ,ne daj boze da su igrali Srbija i Hrvatska u Kataru u nokaut fazi,bio bi rodeo !
    (igor, 10. decembar 2022 02:01)

    # Link komentara

  121. Spisak želja selektora da FIFA razmotri:
    - igra se do 60. minute
    - računaju se sutevi na gol
    ...
    (Ko, 10. decembar 2022 01:56)

    # Link komentara

  122. Čestitke. Vrhunska ekipa. Mirnoća,disciplina,odgovornost,karakter.
    (deki, 10. decembar 2022 01:56)

    # Link komentara

  123. jedan ali vrijedan
    (orange, 10. decembar 2022 01:55)

    # Link komentara

  124. jaka ste mi vi ekipa kad vam jednom na gol sutnu i ispadnete. a hrvati odigrali extra tekmu. precizni pasovi, veliki posed lopte, u tri dana odigrali dva produzetka i uveli dva igraca iz svoje lige , iz dinama, da daju gol. e to je za postovanje. pa naši bi trazili da se produzeci igraju izjutra. respekt.
    (Nastic Dejan, 10. decembar 2022 01:53)

    # Link komentara

  125. Да се не лажемо: фудбал је превара од спорта. У кошарци нема аутобуса и провлачења слабијег на пенале.
    (Боске, 10. decembar 2022 01:47)

    # Link komentara

  126. Da se igralo do 106. Minuta Brazil bi bio pobednik. I ko još beše trenirao Brazil, u nekom drugom sportu?
    (Aco Petrović, 10. decembar 2022 01:42)

    # Link komentara

  127. Ko je mogao da kaže pre utakmice da će Brazil da igra bunker protiv Hrvata.
    (Dario, 10. decembar 2022 01:35)

    # Link komentara

  128. Ne ljuti se covece, falio vam je jedan za kucicu:)
    (maki, 10. decembar 2022 01:30)

    # Link komentara

  129. Lepo je Piksi rekao da Brazil nema nikakvu odbranu pa su se ljutili. Eto primili su go iz jednog suta
    (Konjanik, 10. decembar 2022 01:17)

    # Link komentara

  130. Ajde se ti lepo vrati u brazil, da treniras neki 67i klub po redu u kom neces uraditi nista a u reprezentaciju nek dodje neki sledeci bezveznjak posto brazil trenere ocigledno nema. Ti si vec dojadio i bogu i narodu a i svi su provalili da blage veze nemas
    (petar markovic, 10. decembar 2022 01:16)

    # Link komentara

  131. Teško mi je da pričam o bilo čemu jer, kad primite gol u poslednjoj sekundi... Imate posed, imate loptu... Napravili smo 11 šansi, imali smo 11 udaraca, a Hrvatska samo jedan. I sad mi nešto govorite... Dajte, molim vas", rekao je Tite.

    Skoro pa ništa nije istina što je rekao osim jednog udarca za gol(posed 51% : 49%).Da su brazilci u toj situaciji onda bi išla priča da se po tome prepoznaju velike ekipe.
    No, ajte kući karioke na novu frizuru i popravku tetovaža...jadni su i ne znam ko je za njih navijao a da nije brazilero...
    Stav im je bio da su već prvaci sveta, naši jedino po tome liče na njih.
    (Idi begaj, 10. decembar 2022 01:14)

    # Link komentara

  132. Pa njima je trebao samo taj jedan šut u okvir gola...a vi iz 11 puta...momci su vas pošteno pobedili,napravili finu taktiku...sad lepo đuskajte tu vašu sambicu na pesku...svaka čast Hrvatima na pobedi i srećno u nastavku
    (Wolokee, 10. decembar 2022 01:12)

    # Link komentara

  133. Pa treneru, fudbal i jeste toliko zanimljiv i gledan jer možeš da imaš i 111 udaraca, pa opet da izgubiš na kraju.
    Nekad treba i zaslužiti pobedu
    (Filozof, 10. decembar 2022 01:11)

    # Link komentara

  134. Bravo komšije, svaka čast !!!
    (Luka, 10. decembar 2022 01:09)

    # Link komentara

  135. Pa covek je dobro rekao. Jos da je Holandija prosla, bilo bi to najgore polufinale u istoriji: Holandija- Hrvatska.

    Nista licno, ali Lukaku je nestvarnim promasajima Hrvatsku progurao dalje, protiv Japana egal, i protiv Brazila vise srece nego pameti.

    A Holandija bukvalno nista nije pokazala, ajde, osim protiv klinaca iz USA. Senegal bio bolji, sa Ekvadorom X, Katar ne racunamo.

    Ne kazem da Hrvatska ima los tim, ali mnogo se kockica poklopilo, a i ovo je vrlo verovatno najslabije SP ikada.
    (Miloje, 10. decembar 2022 01:08)

    # Link komentara

  136. Posjed 50 : 50 stim sto Brazilci 50 u napadu a hrvati 50 se dodaju na svojoj polovini i ne interesuje ih igra uopste. Masonska namestaljka. tacno se vidi da je po desnoj strani brazilski bek ostavio slobodno da se hrvatski igrac privuce maksimalno do sesnesterca...Neimar ce kroz 4 hodine dobiti śampionat a ovaj je za Mesija namenjen...Sve to datira jos od Finala Brazil Francuska i kad je Ronaldobio otrovan
    (Željko, 10. decembar 2022 01:01)

    # Link komentara

  137. Poenta fudbala nije sutiranje 200+ puta nego postizanje vrednih golova, jedan ali vredan imala Hrvatska. Sve ostalo nije bitno.
    (Realan, 10. decembar 2022 00:53)

    # Link komentara

  138. IZGUBILI STEEEEEEE.... makar nijedan sut, penali, izgubili ste... bye byeeeeee
    (sale, 10. decembar 2022 00:51)

    # Link komentara

  139. Mislim da je Papa zadovoljan sa rezultatom.
    Posebno sad kad su se i Argentinci provukli.
    (Crusader, 10. decembar 2022 00:50)

    # Link komentara

  140. Cisto trenerska krivica. Hrvati ih procitali, odigrali disciplinovano, fokusirano. Sama cinjenica da su ih Hrvati napali u 110 minutu utakmice i zabili gol govori mnogo. Retko koja reprezentacija ima snage da napadne Brazil tako kasno i izjednaci. Hrvati su odigrali muski i zasluzeno pobedili. Navijao sam za Brazil, ali su zasluzeno izgubili. Nista se u hrvatskoj igri ne moze dodati ili oduzeti.
    (Drnch, 10. decembar 2022 00:50)

    # Link komentara

  141. Hrvatska me podsjeca na Italiju kad je osvajala trofeje,katanaco
    (Voisin, 10. decembar 2022 00:47)

    # Link komentara

  142. Dance for me boy, dance for me!! :D
    (jonnyKa, 10. decembar 2022 00:46)

    # Link komentara

  143. Jedan šut al 4: 2 za Hrvatsku !!!
    (ns, 10. decembar 2022 00:46)

    # Link komentara

  144. Mozes da im pljunes pod prozor. Takticki su odigrali vrhunsku utakmicu. Za razliku od Srbije znali su sta rade kada su se branili a ne kao mi, kao muve bez glave. Brazilci su morali poprilicno da se cuvaju njihove kontre za razliku od nase igre koja je bila sprdnja. Hrvati imaju kvalitet i da zestoko napadnu ali su izracunali da ce im ovo biti isplatljivije, i bilo je.
    Setite se samo Barija 91 Zvezda-Olimpik ono je sve bilo samo ne lepo. Mogla je Zvezda i lepse da igra ali je odigrala pametno i dobila na PENALE utakmicu. I mi se sa tom titulom hvalimo vec 30 godina. Tako da, Hrvati svaka vam cast. Zelim vam finale.
    (iskreno od srca, 10. decembar 2022 00:44)

    # Link komentara

  145. Jedan šut u okvir gola ne znači da je bila samo jedna prilika! Perišič je imao odličnu šansu u prvom poluvremenui koja je otišla pored gola dok je Brozović imao mrtvu priliku nakon genijalnosti Petka i poslao je iznad gola.
    (3 polufinala od 6 prvenstva na kojima smo igrali!, 10. decembar 2022 00:43)

    # Link komentara

  146. Imali smo jedan šut na gol Brazila previše da bi Brazil pobjedio.
    Sada smo im mi krivi što im treba 12 udaraca na naš gol da postignu 1 gol.
    I sada bi on htio predstaviti da je bolje da 12 puta šutiraš da daš gol nego da jednom šutiraš da daš gol!?
    Sada će imati svi skupa vremena na putu avionom do Brazila da zaplešu 5 sati u komadu i ne moraju se bojati da će se premoriti i neće moći igrati utakmicu jer, naime, više ne igraju.
    Ajmo svi na ples...
    (Mario, 10. decembar 2022 00:43)

    # Link komentara

  147. Realno posle 2002.oni vise po mom misljenju nikad nisu bili prvi favoriti.Cetiri puta ispadali u cetvrtfinalu.Kao domacini 2014.najveci poraz brazilskog fudbala u polufinalu protiv Nemacke.Ocigledno je da se najbolji
    fudbal vec dvadeset godina igra u
    Evropi.Licno voleo bih da Argentina
    bude prvak,ali i to bice vrlo tesko.Velika je verovatnoca da Francuska odbrani titulu.Zivi bili pa videli.
    (darezare1970, 10. decembar 2022 00:42)

    # Link komentara

  148. Pa Tito batice nema sta da se govori tu, ispali ste. Mogao si da šutiraš i 200 x, to se ne računa. Ugodan let...
    (Mister B, 10. decembar 2022 00:42)

    # Link komentara

  149. hrvatska igra kao u zlatno (ili ozloglašeno kako ko preferira) doba italije i njemačke, kad su pobjeđivali da ni prozivnici sami nisu znali kako. hrvatska je devedsetih bila europski brazil, igrala lijepo i lepršavo, ovo je nešto sasvim drugo. ružno za gledati a bolno za protivnika na kraju
    (susjed, 10. decembar 2022 00:41)

    # Link komentara

  150. Ma pusti to Tite, nego jel si ti naučio onaj ples sa utakmice protiv Južne Koreje?
    (Oki, 10. decembar 2022 00:40)

    # Link komentara

  151. Imali jedan šut i dali gol. Zamisli da je imala dva? Vi ni do penala ne bi došli.
    (neko, 10. decembar 2022 00:39)

    # Link komentara

  152. Jeste neverovatno, prosto nadrealno da ekipa koja igra bunker i samo 1 sutne na gol i postigne gol, se plasira dalje na penale..?!
    (C i n i k, 10. decembar 2022 00:39)

    # Link komentara

  153. Nije bio penal jer je brazilac bio u ofsajdu. Nije se penal ni gledao, kao ni onaj Hrvatima protiv Belgije, kad je Lovren bio u ofsajdu.
    (bob, 10. decembar 2022 00:38)

    # Link komentara

  154. Davno na faksu cekamo ispit i jedna devojka ce “uradila sam 1000 zadataka, valjda dobijem barem 6”.

    A moj drug odgovara “dovoljno je uraditi samo 5 za desetku”.
    (znalac, 10. decembar 2022 00:35)

    # Link komentara

  155. Treba da se poklopi ušima i izvini navijačima Brazila. Dominiraš 90 minuta i u produžetku konačno postigneš gol. I umesto da zatvoriš utakmicu i kradeš vreme ti napadaš kao besan sa 9 igrača. I uhvate te na kontru u 118 minuti. Recite mi molim vas, ko je ovde lud?
    (dovla, 10. decembar 2022 00:32)

    # Link komentara

  156. statistika:
    posjed 51% Hr : 49% Br (to je na kraju utakmice ali je u toku utakmice bila veča razlika u korist Hrvatske)
    dodavanja 694 Hr : 684 Br
    preciznost dodavanja 88% Hr : 89% Br
    prekršaji 22 Hr : 24 Br
    žuti karton 2 Hr : 3 Br (Brazil je trebao u ranoj fazi utakmice dobiti crveni karton)
    crveni karton 0 : 0
    zaleđe 3:3
    korner 3 Hr : 7 Br

    istina Brazil je bio bolji u udarcima, ali to se i očekivalo jer Brazil je favorit za osvajanje trofeja
    udarci 9 Hr : 21 Br
    udarci u ram gola 1 Hr : 11 Br

    Brazil je bio bolji u udarcima u drugim segmentima nije bio bolji, čak je Hrvatska oštećena zbog prekršaja za crveni karton (udarac u glavu kopaćkom Juranivica koji je bio prvi na lopti).
    Ako je Brazil imao udarce i Hrvatska je imala obrane.
    Na kraju u drugom produzetku u razmaku odv10-11 min imamo 1:1.
    I onda penali.
    Hrvati bolji.
    i to je to.
    Uz napomenu da su Hrvati poharani virozom, 4 igrača u virozi, ali i teška prethodna utakmica sa Japanom, produžetci i penali, dok je Brazil imao lakseg protivnika kojeg je Brazil odradi sa lakocom. Ako takvu Hrvatsku Brazil nije oobjedio onda nije ni zaslužio.
    (ko gubi moze da se ljuti, 10. decembar 2022 00:28)

    # Link komentara

  157. Ma jedva su i nas dobili i to zato što smo ih pustili.
    (Miki, 10. decembar 2022 00:28)

    # Link komentara

  158. I taj sut ne bi bio gol da nije zakacila odbrambenog igraca Brazila. Kao i uvek, imali mnogo srece, vreme je da neko to i kaze.
    (Ljubisa Livac, 10. decembar 2022 00:27)

    # Link komentara

  159. Ajde doma plesat sambu.
    (Hrvatska je u polu-finalu, 10. decembar 2022 00:27)

    # Link komentara

  160. Hrvati imali 9 suteva na gol, 1 u okvir, jedan u gol, i posjed lopte, sta brije ovaj...
    (Kifla07, 10. decembar 2022 00:26)

    # Link komentara

  161. Selektore,Spanci su trenirali
    po 1000 puta penale na trenizima svojih timova i sve uprskali na penale 0-3 iz prva tri udarca.
    (dusan jichici, 10. decembar 2022 00:25)

    # Link komentara

  162. Nije sve u udarcima, nesto je i u odbrani
    (Kroasan, 10. decembar 2022 00:24)

    # Link komentara

  163. I svedjanima danas posle utakmice cudno da ekipa sa jednim sutom tokom cele utakmice prolazi dalje ali sta da se radi sreca.
    (Scania, 10. decembar 2022 00:24)

    # Link komentara

  164. Ne blamirajte se ljudi, budite dostojanstveni u porazu. Ne lupetajte, Hrvati su 98’ bili treci, 2018’ drugo sad su u 4 najbolje…pomirite se sa tim i zapitajte zasto mi nismo ni blizu.
    (Joanikije, 10. decembar 2022 00:23)

    # Link komentara

  165. Čovek je rekao istinu.
    (haha, 10. decembar 2022 00:20)

    # Link komentara

  166. U pravu je Tite, da Markinjosa lopta nije kačila Alison bi je živu uhvatio. Ali nogomet = sreća + bunker, to je nažalost pobedilo "joga bonito" iliti fudbal.
    (michaldo11, 10. decembar 2022 00:19)

    # Link komentara

  167. Ako je dao ostavku, to je njegova sramota! Hrvatska ga izbacila sa JEDNIM ŠUTOM, alo Brazil, ma zamisli sramotu hahahahaha
    (Mile, 10. decembar 2022 00:17)

    # Link komentara

  168. Brazil bukvano razvaljivao a ovi samo odbrana i ništa, prosto bedno, plus Brazilu pokraden penal. Ako misliš da ovo pravi Hrvatsku na bolji tim onda ti treba doktor da vidi koliko mozga ti nedostaje u glavi.
    (stbrg, 10. decembar 2022 00:16)

    # Link komentara

  169. Pa zašto si onda dao otkaz?

    Zato što je tvoj tim imao jednu jedinu baš pravu šansu i ona je iskorištena, svi udarci su bili na razini djece s igrališta.

    Nadmudren si, nadigran si, doviđenja.
    (GledamNeVjerujem, 10. decembar 2022 00:16)

    # Link komentara

  170. Umesto da gledamo epsko poufinale mi ćemo gledati ovu najdosadniju ekupu na SP.
    (Might is Right, 10. decembar 2022 00:15)

    # Link komentara

  171. Hrvatima je bio dovoljan jedan ydarac. Realno ovo je bio max od Brazila.
    (West East, 10. decembar 2022 00:14)

    # Link komentara

  172. Jedan, ali vredan..
    (The_Dejan, 10. decembar 2022 00:14)

    # Link komentara

  173. Realno tuga od fudbala.Reprezentacije iz 1998 hrvatske i brazila su bile duplo bolje i igrale prelep fudbal.Sve su reprezentacije u padu u odnosu na 2018 izuzev engleske.
    (Djuka, 10. decembar 2022 00:13)

    # Link komentara

  174. Hrvatska igra najružniji fudbal. Antifudbal. Mogu postati i prvaci sveta na penale.
    (Dr, 10. decembar 2022 00:11)

    # Link komentara

  175. Ono kad sa dva gola i tri suta odes u polufinale...
    (Vaše ime, 10. decembar 2022 00:07)

    # Link komentara

  176. "utakmica je ličila na boks meč peraša i teškaša. peraš je zujao okolo i bockao, a teškaš je jednim udarcem rešio meč." - dozvolite, jedan Milan Živadinović
    (Branko Konan Silni, 10. decembar 2022 00:06)

    # Link komentara

  177. Tite zaostao u vremenu kao EksJu treneri. Držao ljubimce Rafinju i Paketu kao da su mu sinovi a obojica su vidno kanal celo SP. Bruno Gimaraeš ni minuta a fantastičan veznjak.

    Nejmara da ne komentarišemo, dokazano 5 puta bolji bez njega kao Portugal bez Ronalda. Šteta za Vinija, Tijaga Silvu i par zaista velikih talenata i igrača ali kada vidiš onu ekipicu šatiranih i bahatih pajaca poput Nejmara i Rišarlisona, nekako ti i dođe drago. Sami pali sami se ubili, koji put već.
    Nisu slučajno generacija 98-02 Bogovska.
    (zvezdale, 10. decembar 2022 00:06)

    # Link komentara

  178. Inače, velikim ekipama je samo i jedan šut dovoljan.
    (Ako, 10. decembar 2022 00:06)

    # Link komentara

  179. Nekad je dovoljan i jedan šut da pobediš, šta ćeš, loše ste sreće.
    (Slobodan, 10. decembar 2022 00:05)

    # Link komentara

  180. Brazil je, bio i bice fenomenalan tim,! Hrvatska svesno isla na penale i uspela! Svaka cast na tome, tako ce i narednu utakmicu! Lepota fudbala je ono sto Brazil igra. Daleko od toga da ne bih voleo da Srbija igra kao Hr. Nasi manekeni mozda se spreme fizicki za kvalifikacije, kad eto nisu mogli za svetsko????Zivela Srbija!!!
    (Djokic, 10. decembar 2022 00:05)

    # Link komentara

  181. sampioni ne kalkulisu i ne gube od kameruna
    ovo je kazna
    (Deki, 10. decembar 2022 00:04)

    # Link komentara

  182. Ne nerviraj se Tite, to su ti doprvaci, zato i ne razumeš jer si došao da budeš prvak.
    (Brandon Falls, Delaware, 10. decembar 2022 00:03)

    # Link komentara

  183. Jedan ŠUT dovoljan za Brazil! Ekipa koja digla Nos, kao Nemacka i Srbija, jos fali da Englezi idu kuci.
    (Baca, 10. decembar 2022 00:02)

    # Link komentara

  184. Hrvati su igrali punom snagom svih 90 osim par malih kiksova za sve pohvale!

    I da su izgubili pokazali su da je Brazil precenjen
    (Maki, 10. decembar 2022 00:02)

    # Link komentara

  185. Retardi, teško sa padežima, a:

    "Hrvatska je do gola stigla iz prvog šuta u OKVIRU gola Alisona Bekera."?!
    (Tihomir, 9. decembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  186. Sa jednom pobedom odoše u polufinale, strašno...
    (goxi, 9. decembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  187. Brazilu nije sviran cist penal,po Santracu na Areni,da su ih tad otvorili,dobili bi tri razlike, ovako su prosli hrvati i slave uz tompsona a neki indijaci iz Srbije im cestitaju.
    (kralj, 9. decembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  188. Kaze se "Jedan, ali vredan".
    (Slepac, 9. decembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  189. довољно.
    (живац, 9. decembar 2022 23:56)

    # Link komentara

  190. ja sve vreme govorim, fudbalom upravlja sejtan
    (Bora, 9. decembar 2022 23:51)

    # Link komentara

  191. Ajte vi polako za Brazil ...
    (Ne kenjaj, 9. decembar 2022 23:48)

    # Link komentara

  192. Čovek 100% u pravu!
    (Vladimir Kraljevo, 9. decembar 2022 23:48)

    # Link komentara

  193. 1 šut,a gdje ste vi bili,favoriti prvenstva?
    Uništili smo vas,strasna utakmica Hrvata
    (Bile, 9. decembar 2022 23:48)

    # Link komentara

  194. A penal za Brazil? ništa.
    (Milootin, 9. decembar 2022 23:47)

    # Link komentara

  195. Jedan ali vredan !
    (Sedi dole Tite, 9. decembar 2022 23:47)

    # Link komentara

  196. A smejali ste se Srbiji.
    (Divcu, 9. decembar 2022 23:45)

    # Link komentara

  197. Šta reći za ekipu kojoj je Dani Alveš igra na prvenstvu... Ništa lično, ali legenda je završila karijeru ozbiljnu prije 5 godina. A ovaj džiber neka ide i kuka sa Nejmarom.
    (Djolepsiho, 9. decembar 2022 23:40)

    # Link komentara

  198. Hrvati su vas u virtuelnoj pripremi nadmudrili.
    Realni fudbal se sveo na što bolju kompjutersku simulaciju.
    (W, 9. decembar 2022 23:40)

    # Link komentara

  199. Istina.
    (zumbul, 9. decembar 2022 23:37)

    # Link komentara

  200. Posjed niste imali 50:50%., a šanse ste imali samo u drugi poluvrijeme, jednu Neymar plus onu majstoriju za gol. A ostalo su bili slabi šutevi iz očaja ravno u Livakovića.
    (?, 9. decembar 2022 23:37)

    # Link komentara

  201. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Srecno 2026, pa ko ziv ko mrtav.
    (Hrvatka, 9. decembar 2022 23:36)

    # Link komentara

  202. Najbolja sansa na utakmici je dodavanje Petkovica prema Brozovicu, mogao je birat kut.
    Brazil nije imao niti jednu cistu sansu, sve poluprilike i udarci iz kuta od kud ga je nemoguce zabit.
    Imate sazetke na YT pa se sami uvjerite.
    (David, 9. decembar 2022 23:36)

    # Link komentara