- Komentari -
  1. Eduardo koji zivi u Riju ce navijati za Hrvatsku! Pametnom dosta.
    (voja, 8. decembar 2022 12:53)

    # Link komentara

  2. Eduardo je otišao u drugom pravcu,nije nešto oduševljen Brazilom.Zaboravio je veoma bitnu stavku-potrošnju igrača.Hrvatska je protiv Belgije i Japana imala užasno veliku borbu i trčanje.Brazil je dozirao protiv Srbije i Švajcarske,Kamerun pustio da se igra i prošetali se protiv Koreje.Koliko god je četvrtfinale velika utakmica, biologija čini svoje.Valjda ne treba posebna pamet,da bi se shvatilo koliko će morati da trče Hrvati da bi pohvatali odmorne Brazilce.Što bi rekli, u tom grmu leži zec.
    (Eto, tako, 8. decembar 2022 10:16)

    # Link komentara

  3. Modrić dosad nije odigrao na svom nivou, čak šta više, protiv Japana je bio loš, izgubio dosta lopti, nije bilo neke koristi od njega, iako to niko u hrvatskom taboru ne smije ni pomisliti da kaže. Čak su i mediji u Hrvatskoj "prećutali" te činjenice, što je svakako mudro ako već za par dana imaš novu utakmicu.
    Mislim da će se upravo u ovoj utakmici protiv Brazila Modrić probuditi i odigrati na svom nivou, a očekujem puno i od Perišića, koji je počeo igrati tek u četvrtoj utakmici. Opet, ne mislim da će to biti dovoljno Hrvatskoj za prolaz, ali da će biti strašna utakmica, u to ne sumnjam.
    (WillyWonka, 8. decembar 2022 10:06)

    # Link komentara

  4. Eduardo Legenda! kakvu je fenomenalnu tehniku imao!
    (sale, 8. decembar 2022 09:10)

    # Link komentara

  5. Hrvatska je prilično jaka u fudbalu, ali je posebno dobra u sportu koji još nije olimpijski, i nema baš tako mnogo veze sa fudbalom, a zove se "penali". FIFA traži veoma aktivno način kako da pobjednika u jednom sportu ne odlučuje ubuduće u drugom sportu.
    (С3, 8. decembar 2022 07:50)

    # Link komentara

  6. Za mene Brazil nije favorit. Iskreno, nisam siguran zasto bi bio favorit.
    Hrvatska reprezentacija je izuzetno kompaktna, mucili su se protiv Japana samo zbog male doze straha koji su imali od kontri, ali igraju sjajno protiv ekipa koje igraju otvoreno. Pokazali su da su fizicki bolje spremni od nasih, koji su sasvim pristojno igrali prvih 20-25 minuta, ali da ne davim nasim neuspehom. Pre prvenstva, za mene je bio samo jedan favorit, Francuska, sad mislim da finale sa proslog prvenstva, uopste nije daleko. Ko god dobije ovo ide na Francusku u finale.
    (panadol, 8. decembar 2022 03:34)

    # Link komentara

  7. Hrvati imaju jako puno navijača. Ima ih i u Brazilu, Indiji, Australiji, Argentini, Čileu i ćitavoj Juznoj Americi, Kanadi, SAD, Rusiji, Turskoj, diljem EU, na Balkanu, Skandinaviji, Africi... čudo jedno. Tako mala zemlja a tako poznata.
    Iz svake grupe u 1/4 F plasirala se po jedna momčad, samo iz hrvatske grupe dvije momčadi, a iz tzv. grupe smrti nije se plasirala ni jedna momčad.
    Prvi put u istoriji u 1/8 F plasirane su momčadi sa svih kontinenata.
    U 1/4 F plasirano je 5 europskih momcadi i 2 južnoamerićke i 1 afrićka momčad.
    U kvaliteti još dominira Europa ali i drugi se dižu.
    Iz 1/8 ispali su SAD, Japan, J. Koreja, Senegal i 4 europske momčadi. Europa dominira ali sve je veća kvaliteta i drugih kontinenata. Ovo je najkvalitetniji Mundijal do sad.
    (Hrvati među velikanima, 8. decembar 2022 01:15)

    # Link komentara

  8. Ali bez zezanja ako hrvatska da gol biće dobro. Bez ponižavanja bilo koga, ovi su prosto došli da osvoje ovo, igrači su im mladi, brzi, jaki i pre svega odmorni. Hrvatska da pobedi Brazil je ravno osvajanju svetskog prvenstva.
    (Jaime Lannister, 8. decembar 2022 00:05)

    # Link komentara

  9. Modric ce dobiti infarkt u 57. a ne dobro odigrati, Kovacic i Brozovic moraju odigrati..zapravo ne pamtim utakmicu u kojoj smo bili toliko autsajderi, treba nam cudo
    (Borba, 07. decembar 2022 23:00)

    Slabo pamtis, a uz to cvilis kukas ko baba narikaca.
    Sjecam se npr mundijala 2006. i puno jaceg brazila nego je ovaj. Kafu, kaka, ronaldinho, ronaldo, robinho, adriano.. Da se smrznes. A mi, dovoljno je reci da nam je glavni igrac bio dado prso. Bili su ogromni favoriti, puno veci nego danas. Kaka je zabio vrhunski gol, dobili su nas 1:0, ali nisu nas nadigrali. Imali smo dobrih sansi.
    Sjecam se i mundijala 2014., i tamo su brazilci bili veci favoriti nego sad, igrali su kod kuce. Bez oruzane pljacke japanskog suca veliko je pitanje da li bi pobijedili. Odlicno smo odigrali.
    Mi smo aktualni viceprvaci svijeta, ovi igraci za razliku od tebe ne boje se nikog. Naravno limitirani smo i dosta slabiji nego 2018., ali budi siguran da necemo pasti saptom. Ako brazil i pobijedi, ima da ispusti dusu. Upamti ovaj komentar.
    (croata, 7. decembar 2022 23:37)

    # Link komentara

  10. Modric ce dobiti infarkt u 57. a ne dobro odigrati, Kovacic i Brozovic moraju odigrati..zapravo ne pamtim utakmicu u kojoj smo bili toliko autsajderi, treba nam cudo
    (Borba, 7. decembar 2022 23:00)

    # Link komentara

  11. Kreten.
    (Ja, 7. decembar 2022 22:51)

    # Link komentara