"To veče smo srele Đokovića, bila sam potpuno prestravljena" FOTO

Nemačka hokejašica na travi Nike Lorenc opisala je svoj prvi susret sa Novakom Đokovićem.

LNIzvor: B92
Podeli
Photo by Mark Kolbe/Getty Images
Photo by Mark Kolbe/Getty Images

Lorenc je zajedno sa svojim saigračicama upoznala najboljeg srpskog sportistu na Olimpijskim igrama 2016. godine u Rio de Žaneiru.

Pred dolazak u olimpijsko selo Lorenc je imala listu vrhunskih sportista koje želi da upozna.

"Naravno, pričale smo o tome koga baš želimo da upoznamo od velikih zvezda i Novak Đoković je bio visoko na toj listi", rekla je Lorenc.

O prvom susretu sa Novakom, baš na Igrama u Riju, pričala je nedavno i jedna novozelandska hokejašica na travi, ali susret Nemice sa Srbinom je bio mnogo direktniji.

"Baš kada sam mislila da mogu da prestanem da budem turista i da ponovo postanem ambiciozni spotista, srele smo Đokovića tokom njegovog večernjeg trčanja. Saigračice su me gledale očekujući nešto, pitale su se zašto ništa ne preduzimam. Po prvi put u životu sam bila potpuno prestravljena", prisetila se 23-godišnjakinja, koja je sa reprezentacijom Nemačke te godine osvojila bronzanu medalju.

Umesto Nike, Novaku je prišla jedna od saigračica i zamolila ga za sliku, a želja im je ubrzo bila ispunjena.

"Na sreću pa je jedna od mojih drugarica hitro reagovala i potrčala za Đokovićem da bi ga pitala da se slikamo. On je, naravno, bio potpuno opušten, odgovorio nam je na Nemačkom i sa njom dotrčao do nas", ispričala je Lorenz i dodala:

"Pošto sam i dalje bila potpuno 'zaleđena' svi su, pa i sam Đoković, morali na slici da se pozicioniraju oko mene. I dalje ne znam kako sam na slici završila sa ogromnim kezom na licu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.