Jokić: Sjajno je što Srbi dolaze VIDEO

Nikola Jokić, srpski košarkaš Denver Nagetsa, razgovarao je sa novinarima na konferenciji za medije.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski
Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Denver Nagetsi igraju meč broj tri u noći između srede i četvrtka, a trenutno je 1-1 u seriji.

Majami je uspeo da ukrade pobedu na strani, a sada će braniti domaći teren protiv sjajnog Jokića i Denver Nagetsa i usledilo je pitanje na srpskom jeziku na konferenciji pred treći meč.

"Sjajno je da čujemo naš jezik. Pobedili su nas prošlu utakmicu, gde su stvarno bili bolji od nas. Nadam se da ćemo za ovu utakmicu da popravimo komunikaciju na terenu najviše i da ćemo biti mnogo bolji defanzivno, a samim tim ako napravimo nekoliko odbrana zaredom, imaćemo prilike da trčimo malo više u napadu, da ubrzamo igru što će nam pomoći", rekao je Nikola Jokić na pitanje novinara RTS.

Novinare je zanimalo odakle mu inspiracija za to što radi na terenu da li i on gleda druge sportove i sportiste.

"Samo igram košarku, nemam inspiraciju od drugih igrača mogu da im se divim i poštujem, ali to su drugi sportovi i ma koliko bilo super da ih upoznam nisu mi inspiracija", rekao je Jokić.

Kada je skapirao da ima visok IQ i koliko mu znače srpski navijači?

"Drugi ljudi to pričaju, a ja se trudim da igram i čitam igru. Za mene je to samo obična košarkaška stvar i čitanje igre. Što se tiče navijača, srpski navijači dolaze na utakmice i donose zastave i pričaju sa mnom i sjajno kada se vidi koliko Srba dolazi na utakmice i navija za mene, to je veoma lepo i lepo je igrati pred njima", kaže Jokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 56 sledeca idi na stranu