"Jokić je broj 1"

Košarkaš Bostona Malkolm Brogdon izjavio je da Nikola Jokić zaslužuje da i ove sezone, treći put uzastopno, bude MVP lige.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bivši as Milvokija je upitan za mišljenje o nagradi za najboljeg igrača lige kada je upitan da li njegov nekadašnji saigrač Janis Adetokumbo može da se nađe u konkurenciji pored Džoela Embida i Nikole Jokića.

"Da, naravno. O njemu treba da se priča. Mislim da je Džoker verovatno broj 1 trenutno. Ima još jednu neverovatnu sjajnu sezonu, ali mislim da su i Janis i Džej Ti (Džejson Tejtum) takođe u tom razgovoru za MVP titulu. Mislim da obojica imaju odlične sezone", rekao je Brogdon.

Jokić je trenutno drugi u MVP trci iza Džoela Embida prema zvaničnim podacima NBA lige, ali bi to lako moglo da se promeni s obzirom na teški raspored Filadelfije do kraja regularne sezone.

Jokić ove sezone u proseku beleži 24,7 poena, 11,9 skokova i 9,9 asistencija i njegov Denver je prvi na Zapadu, ali je sa slabijim partijama tima iz Kolorada u poslednje vreme izgubio i primat u konverzaciji o najboljem košarkašu u NBA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 50 sledeca idi na stranu