"Ovo nije pogrebno zvono za njega"

Američki košarkaški trener Ime Udoka uprkos skandalu nije završio svoju NBA karijeru.

LNIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

* Ko zna šta je radio Ime Udoka: "Situacija je 100 puta gora nego što je iko mislio"

Udoka je nedavno suspendovan na godinu dana od strane Boston Seltiksa zbog afere sa jednom ženom zaposlenom u organizaciji.

Odnos između njih dvojice bio je bez ikakve prisile, ali su se oboje u to upustili uprkos tome što su u brakovima, dok svi detalji incidenta još nisu poznati.

Zbog toga Udoka, koji je nedavno vodio Seltikse do finala NBA, neće biti deo stručnog štaba ove sezone, mada to nije kraj za njegovu karijeru.

"Udoki nije obećano ni na koji način da će ponovo voditi Seltikse, ali ovo otvara prostor za druge organizacije da mu ponude negu drugu ulogu, možda i trenersku, sledeće ili čak ove sezone. Poslednje poglavlje u Udokinoj trenerskoj karijeri nije ispisano i ovo sigurno nije pogrebno zvono za njega", otkrio je dobro obavešteni novinar Adrijan Vojnarovski.

Četrdesetpetogodišnji Udoka je povremeno bio deo NBA lige kao igrač od 2000. do 2012, nakon čega je radio kao asistent u Sparsima, 76ersima i Netsima, da bi priliku na kormilu nekog tima dobio u Bostonu leta 2021.

"Ovo je trener koji je ostavio utisak na ljude. To što je uradio u Bostonu prošle sezone, što ih je uveo u finale... Mislim da će Udoka biti kandidat za trenera negde drugde možda čak i ove sezone"
, podvukao je Vojnarovski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 25 sledeca idi na stranu