Alarm u Filadelfiji – hoće li Denver reagovati?

Deril Mori, generalni menadžer Filadelfije 76ersa, želi da rekonstruiše ekipu i navodno svima u ligi je ponudio, između ostalog, Matisa Tajbula.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dobro obavešteni Adrijan Vojnarovski preneo je da ako ste generalni menadžer u NBA, i da ako niste dobili poziv od Morija u vezi 23. pik na draftu i Tajbula, onda vam je sigurno bio ugašen telefon.

Mori pokušava da osveži sastav, traži dobrog veterana i nada se da će sa Tajbulom i pikom prve runde uspeti u toj nameri.

Tajbul je izrazito limitiran košarkaš, ali je jedan od najboljih defanzivaca na bekovskim pozicijama, a Nagetsima je upravo to neophodno.

Idealno bi se uklopio uz Džamala Mareja, koji nije poznat kao sjajan odbrambeni igrač, "krpio" bi za njim i bez sumnje bio bi veliko pojačanje za ekipu iz Kolorada.

Obe franšize, Denver i Filadelfija, žele da osveže ekipe oko glavnih košarkaša, Nikole Jokića i Džoela Embida, i možda bi mogli da pronađu zajednički jezik oko Tajbula.

Pitanje i šta bi Denver mogao da ponudi, a što je interesantno Siksersima. Poznato je da su Monte Moris i Vil Barton dostupni u trejd pričama, a spekuliše se da je i Majkl Porter junior dodirljiv.

Jedino koga Nagetsi neće uključiti u trejd razgovore su Nikola Jokić i Džamal Marej.

Očekuje nas zanimljiv period u NBA, sledi NBA draft, potom početak prelaznog roka... Biće dosta turbulencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Odlazak Jokićevog "Kobija"

Dugo osporavani Vil Barton više nije član Denver Nagetsa, a Harison Vind, novinar koji prati tim iz Kolorada, nam donosi kratku priču o njemu.

NBA četvrtak 30.06. 08:50 -> 12:09 Komentara: 20
prethodna strana 1 / 57 sledeca idi na stranu