Da li su Denveru potrebna pojačanja?

Za manje od mesec dana završava se "prelazni rok" u NBA ligi.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

To je poslednja šansa za timove da se "pojačaju" u borbi za plej-of i titulu.

Među ekipama koje bi mogle da budu aktivne su svakako i Denver Nagetsi.

"Grumenje" u rosteru ima tim dostojan borbe za titulu, ali zbog brojnih povreda trenutno se bori za direktan plasman u plej-of.

Međutim, NBA analitičari smatraju da u Koloradu ne bi trebalo ništa da menjaju u februaru.

"Denverove šampionske nade će odlučiti povrede. Nikola Jokić je ostao bez pomoći Džamala Mareja (ligamenti kolena) i Majkla Portera Džuniora (operacija leđa), ali nisu sve nade izgubljene. U stvari, Nagetsi se nadaju povratku obojice do kraja ove sezone",
piše Bličer riport.

"Dajte Jokiću potpunu podršku i Nagetsi mogu da se probiju do šampionske trke. Zbog toga, ovi potencijalni povraci su sva pojačanja koja su neophodna Denveru. Nagetsi su već upumpali značajna sredstva u ovo jezgro, pa bi dodatno žrtvovanje moglo da bude previše rizično kada nije sigurno da li će se Marej ili Porter vratiti i kako će izgledati ako se vrate", navodi se u nalaizi.

Nagetsi su trenutno šesti na Zapadu sa skorom 22-20, sa dvanaest pobeda manje od lidera konferencije Finiks Sansa (34-9).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Da li je Kari u problemu?

Stef Kari šutira jako loše u poslednje vreme, a ESPN se pita da li je to znak da je u problemima kako on tako i Golden Stejt Voriorsi.

NBA subota 29.01. 18:25 -> 19:15 Komentara: 52
prethodna strana 1 / 64 sledeca idi na stranu