Obradović: Da u Ljubljanu odemo sa pobedom

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović reako je da cilj njegove ekipe ostaje isti, a to je plasman u finale regionalnog takmičenja.

DPIzvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Obradović je pred prvi meč polufinalne serije ABA lige protiv Cedevita Olimpije rekao da njegova ekipa želi pobedu pred domaćom publikom i vođstvo u seriji pred gostovanje u Ljubljani.

Partizan u nedelju od 19.30 dočekuje Cedevitu, od koje je ove sezone izgubio u Ljubljani u regularnom toku šampionata. Zbog toga je trener Partizana svestan da njegove izabranike ne očekuje nimalo laka utakmica.

"Cedevita Olimpija je tim sa kojim smo u poslednje dve sezone igrali veoma izjednačene utakmice. Praktično, uvek su se te utakmice odlučivale u poslednjim posedima. To je dovoljno iskustvo da znamo šta nas očekuje. Izuzetno dobra ekipa, ali naravno naše ambicije su da u prvoj utakmici ostvarimo povoljan rezultat i da u Ljubljanu odemo sa zabeleženom pobedom i vođstvom u seriji. Cilj ostaje isti, a to je da se plasiramo u finale", istakao je Obradović.

Košarkaš Partizana Alen Smailagić ističe da rival ima nezgodnu ekipu.

"Oni su nezgodna ekipa, imaju dobre igrače. Pokazali su se u ligaškom delu sezone. Oni su tim sa kojim mi nemamo baš najbolje iskustvo ali prošli put smo pobedili pa se nadamo istom završetku", poručio je Smailagić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.