Jovanović pred Partizan: Tim pravljen za Evroligu

Trener Budućnosti Vladimir Jovanović rekao je da bi želeo da tim u predstojećoj utakmici protiv Partizana u ABA ligi ponovi igru protiv Haopela iz Tel Aviva.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport.rs
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport.rs

"Pre svega bih rekao da smo u Evrokupu protiv Hapoela u Tel Avivu odigrali dobro na obe strane terena. Ono što me raduje, imali smo standard u odbrani i ako bih nešto želeo na sledećoj utakmici protiv Partizana to je da zadržimo isti standard. Pre svega odbrana, ali i napad", rekao je Jovanović.

Košarkaši Budućnosti gostuju sutra Partizanu, u utakmici devetog kola ABA lige.

Budućnost u ABA ligi ima pet pobeda i tri poraza, a u Beograd stiže posle trijumfa u Tel Avivu protiv Haopela u Evrokupu.

Na drugoj strani, Partizan je posle sedam startnih pobeda u regionalnom šampionatu u prošlom kolu izgubio od Crvene zvezde, a pored toga je vezao i tri poraza u Evroligi.

"Što se tiče Partizana, ekstremno kvalitetan tim, pravljen za Evroligu i pokazuju odlične partije u oba takmičenja, vođeni vrhunskim trenerom Željkom Obradovićem. Moramo ponoviti partiju i u odbrani i u napadu, ne samo na ovoj utakmici, kako bi to postao standard", rekao je Jovanović.

Utakmica Partizan - Budućnost igra se sutra od 19.00 u Beogradskoj areni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.