Barać pred MZT: Da ponovimo energiju i fokus iz prethodnih utakmica

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je da pozicija MZT-a na tabeli ABA lige ne odgovara njihovom stvarnom kvalitetu.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

On je dodao da će njegova ekipa imati šta da kaže na terenu ako ponovi energiju i fokus iz prethodnih utakmica.

"MZT je ekipa koja, usled teškog rasporeda, zauzima poziciju na tabeli koja ne odgovara njihovom stvarnom kvalitetu. Radi se o timu sastavljenom od veoma iskusnih igrača, sa velikim brojem utakmica na klupskom i internacionalnom nivou", rekao je Barać, prenosi klub.

"Međutim, ako budemo u stanju da ponovimo energiju i fokus iz prethodnih utakmica, imaćemo šta da kažemo", dodao je trener Mege.

Košarkaši Mege gostuju u nedelju skopskom MZT-u, u utakmici osmog kola ABA lige i pokušaće da upišu treću pobedu u nizu u regionalnom takmičenju.

Mega posle sedam odigranih utakmica ima učinak 2-5, dok je makedonski tim upisao samo jedan trijumf (1-6).

"Čeka nas veoma važna utakmica. MZT je veoma talentovan i iskusan tim koji igra u visokom intenzitetu. Dobili smo dve utakmice u nizu i ulazimo u dobar ritam, pa će biti bitno da zadržimo momentum i visok intenzitet kako bismo obezbedili pobedu", istakao je prvotimac Mege Ahmad Rori.

Mega je dosad delila megdan sa MZT-om deset puta u ABA ligi i sedam puta ga savladala. Dobila je svih pet utakmica kod kuće i dva puta slavila uz Skoplju, uz tri poraza.

Utakmica MZT - Mega na programu je 27. novembra od 21.00 u Sportskom centru "Jane Sandanski" u Skoplju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.