Lazić: Partizan pravio ekipu za osvajanje Evrokupa, odlučiće želja

Branko Lazić, kapiten Crvene zvezde, govorio je na konferenciji za medije pred meč sa Partizanom u finalu ABA lige.

PTIzvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

* Radonjić: Željko najbolji trener Evrope, Panter, Ledej... znamo šta nas čeka

"Dobar dan svima, konačno smo došli do finala, za to smo se spremali celu sezonu. Drago mi je što ćemo te utakmice moći da odigramo bez veće pauze. Sutra nas očekuje derbi, finale protiv Partiazana. Želim da pozovem sve navijače, jako nam je bitna podrška jer smo se cele sezone borili za to", rekao je Lazić.

"Što se tiče same utakmice, odlično se znamo i jedni i drugi. Mislim da neće biti tajni i iznenađenja, izaći ćemo na teren i daćemo sve od sebe", dodao je kapiten Zvezde.

Prva utakmica finala igra se u petak u 20 časova, a domaćin je ekipa Zvezde.

"U svakoj utakmici za borbu za trofej odlučuje kolektivna igra u odbrani i želja za trofejom. To smo i pokazali u finalu Kupa", kazao je Lazić.

Lazić je najtrofejniji košarkaša u istoriji Zvezde.

"Prošlo je dosta utakmica, dosta finala, na neki način sam i navikao, svestan sam težine finala i siguran sam da ćemo to uraditi onako kako nas očekuje."

Lazić nije želeo mnogo da daje na značaju iskustvu koje je očigledno na strani crveno-belih.

"Ta priča o iskustvu u finalnoj seriji, da imaće težinu i sve, ali koliko sam ispratio Partizan je od početka pravio ekipu za osvajanje Evrokupa, tako da ne mislim da su oni neiskusni ili da nemaju potreban kvalitet. Od sutra ekipa koja bude više želela trofej, ona će i osvojiti", zaključio je Lazić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.