Radonjić o Cedevita Olimpiji: Imaju ozbiljan napadački potencijal

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da odigra odgovorno i koncentrisano protiv Cedevita Olimpije u polufinalu plej-ofa ABA lige

Izvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Očekuje nas drugi meč ove polufinalne serije i apsolutno smo svesni velikog iskustva i kvaliteta koji poseduje ekipa Cedevita Olimpije. Imaju ozbiljan napadački potencijal i mnogo igrača sa puno poena u rukama. Mi svakako moramo da budemo u drugoj utakmici u Ljubljani bolji u odredjenim segmentima igre u odnosu na prvi meč u Beogradu", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u ponedeljak od 18.30 u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije, drugu utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige. U prvom meču u Beogradu domaći su pobedili sa 93:82 i potrebna im je još jedna pobeda kako bi se plasirali u finale regionalnog takmičenja.

"Igrači Cedevita Olimpije kao domaćini imaće i podršku navijača u Ljubljani, a na nama je da u takvom ambijentu budemo spremni da naša energija, koncentracija i odgovornost u igri budu na adekvatnom nivou kako bismo odigrali dobru utakmicu u ponedeljak", dodao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv motivisanog i iskusnog protivnika, koji će želeti da polufinalnu seriju vrati u Beograd.

"Pored dodatne energije koju će im dati podrška sa tribina, Cedevita Olimpija je ekipa koja ima izvanredne individualce i napadače koji svakome mogu da ubace mnogo poena kada su u dobrom ritmu. Mi želimo da odigramo čvrsto u odbrani, da se borimo za svaku loptu i da odgovorimo na energiju i agresivnu igru domaćina", naveo je Dobrić.

U drugom polufinalu igraju Partizan i Budućnost, a crno-beli vode u seriji sa 1:0. Druga utakmica igra se večeras u Podgorici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.