Jovanović uoči puta u Bar: Odbrana, pre svega

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da njegova ekipa u meču protiv Mornara pre svega mora da bude fokusirana na odbrambene zadatke.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Mega/Ivica Veselinov
Foto: Mega/Ivica Veselinov

Košarkaši Mege gostuju u subotu u Baru ekipi Mornara, u utakmici desetog kola ABA lige.

"Prethodnih nekoliko sezona Mornar je pravio izvanredne rezultate, uvek je bio visoko kotiran u ABA ligi. Ekipa Mornara već godinama igra jako dobru košarku predvodjena trenerom Pavićevićem. Imaju napadački agresivan stil sa dosta šuteva za tri poena i to nisu promenili ni ove sezone", rekao je Jovanović, prenosi klub.

Posle devet odigranih kola, Mega ima četiri pobede i pet poraza, dok Mornar ima skor 2/7.

"Samim tim, mi moramo svih 40 minuta da budemo koncentrisani, da nadjemo svoj ritam utakmice, ali pre svega moramo da budemo jako fokusirani na odbrambene zadatke jer će u suprotnom to Mornar znalački iskoristiti s obzirom da imaju iskusnu ekipu", dodao je on.

Bek Mege Malkolm Kazalon je rekao je saigrače i njega očekuje teška utakmica, ali da žele da nastave u dobrom smeru.

"Posle važne pobede protiv Cedevita Olimpije u prošlom kolu, želimo da nastavimo u tom smeru. Očekuje nas teška utakmica. Mornar je posle slabijeg starta krenuo da podiže formu i moraćemo dobro da se pripremimo i udjemo koncentrisani u utakmicu ako želimo pozitivan ishod, koji bi nam sigurno puno značio", rekao je on.

Utakmica Mornar - Mega igra se od 17.00 u SC "Topolica" u Baru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu