Stefanović: Znamo kvalitet Krke, morala je da ima više pobeda

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović rekao je danas da je njegova ekipa svesna kvaliteta Krke.

Izvor: B92, Beta
Podeli
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Košarkaši FMP-a dočekuju u subotu ekipu Krke, u utakmici 10. kola ABA lige.

"U goste nam dolazi ekipa Krke koja je u dosadašnjem delu prvenstva, prema prikazanim igrama, sigurno zaslužila da ima i neku pobedu više na svom kontu. Izgubili su neke utakmice prilično nesrećno, ali bez obzira na njihov trenutni skor mi smo apsolutno svesni njihovih kvalitet", rekao je Stefanović, prenosi klub.

"To je tim koji ima jasne principe i u odbrani i u napadu, gde svi znaju veoma dobro šta rade na terenu i igraju organizovanu košarku", dodao je on.

Pauzu u prvenstvu, tim iz Železnika je dočekao kao treći na tabeli sa sedam pobeda i dva poraza, dok je Krka na 11. poziciji sa skorom 3/6.

"Izlazimo iz pauze od dve nedelje i naravno da ima neizvesnosti kako će sve da izgleda posle te pauze. Ipak, dobro smo trenirali i bićemo kompletni što je značajna informacija za nas. Verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i učinićemo sve do nas da pobedimo utakmicu i odbranimo domaći teren", rekao je Stefanović.

Košarkaš FMP-a Marko Pavićević je naveo da njegov tim očekuje teška utakmica protiv dobrog protivnika.

"Moramo da damo sve od sebe da zaštitimo domaći teren i da pobedimo. Najbitnije će biti da krenemo jako od početka i da ih ni slučajno ne potcenimo", rekao je Pavićević.

Utakmica između FMP-a i Krke na programu je zakazana za subotu od 21.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu