Partizan i NIS produžili saradnju

Kompanija NIS i Košarkaški klub "Partizan“ potpisali su ugovor o sponzorstvu, čime je nastavljena uspešna višegodišnja saradnja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: NIS
Foto: NIS

Ugovor su u Kući košarke "Partizan“ u Beogradu potpisali Kiril Tjurdenjev, generalni direktor kompanije NIS i Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba "Partizan“.

NIS i Košarkaški klub "Partizan“ neguju dugogodišnje partnerstvo koje je 2013. godine preraslo u generalno sponzorstvo kompanije, čime je NIS jednom od najuspešnijih srpskih košarkaških klubova dao „vetar u leđa“ za pobede u domaćim i evropskim takmičenjima. Ono što je zajedničko kompaniji NIS i Košarkaškom klubu “Partizan” jeste spremnost na izazove, šampionski i timski duh, a nastavkom saradnje potvrđena je orijentisanost ka istom cilju - ostvarivanju najboljih rezultata, kao i da uzajamno poverenje i podrška neizostavno vode ka uspehu.

"U sportu, kao i u životu, pobede su veoma važne. Jedna od najvažnijih pobeda je mogućnost da sačuvamo svoje vrednosti uprkos svemu. Naše partnerstvo sa Košarkaškim klubom „Partizan“ traje duže od jedne decenije i mi ga pažljivo čuvamo i unapređujemo iz godine u godinu. Zajedno smo prošli i lepe i teške trenutke i srećni smo što ove sezone ponovo možemo da se radujemo uspesima i sportskim pobedama. Želimo vam da ovu sezonu završite onako kako ste je i započeli, šampionski. U nama ćete i dalje imati pouzdanog partnera i vernog navijača“, izjavio je Kiril Tjurdenjev, generalni direktor kompanije NIS.

Foto: NIS
Foto: NIS

Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba "Partizan“, rekao je da je obnova ugovora za generalno sponzorstvo nešto što Partizanu daje garanciju da će u budućnosti imati rezultate kakve očekuje javnost i kakvi su u skladu sa ciljevima u klubu.

"Saradnja NIS-a i Košarkaškog kluba „Partizan“ traje već četrnaest godina, a veći deo ovog sponzorstva ide za razvoj mlađih kategorija. Kompanija NIS je svojim brendom Jazak podržala naš letnji kamp u kojem učestvuju naše mlađe kategorije, naša deca. To je jako važan deo Partizana, to je ono po čemu je naš klub poznat. Naši ciljevi za narednu sezonu su poznati, a bez podrške koju imamo od NIS-a godinama unazad teško da bismo ih ostvarili. NIS treba da bude primer drugim kompanijama koje posluju na našim prostorima, jer je to društveno odgovorna kompanija koja ulažući u sport ulaže u to da naša zemlja bude predstavljena u najboljem svetlu u celoj Evropi i svetu“, naveo je Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.