Lazarević: Drugačije je nego kad sam prvi put bio u Zvezdi

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Split na otvaranju sezone, a jedan od glavnih protagonista bio je Stefan Lazarević.

Izvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs
Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs

Kako kaže, najvažnija je pobeda i da je meč završen bez povreda.

"Bitno je da smo ubedljivom pobedom započeli sezonu, ali je još važnije da smo svi zdravi završili utakmicu jer smo u poslednje vreme imali problema sa povredama. Poručio bih trenutno povređenim saigračima da im želim brz oporavak. Zahvalio bih se i navijačima na podršci. Iskreno, nisam navikao na ovako veliki broj gledalaca, naročito posle prethodne sezone u kojoj uglavnom nismo mogli da račinamo na prisustvo publike“, izjavio je.

Lazarević je upisao 13 poena, a, kako sam kaže, neki od njih su bili neočekivani.

"Smatram da je moj zadatak ove sezone da ubedim saigrače da steknu sigurnost u mene i da doprinesem na terenu i drago mi je što imam podršku saigrača i stručnog štaba. Pomalo i neočekivano sam danas postigao neke poene u seriji. Imao sam sreće da su lopte ušle, ali postoje stvari i koima nisam zadovoljan. Sada je drugačije nego kada sam prvi put bio u Zvezdi sa 21 godinom – neke stvari su se izdešavale u karijeri i sada crpim samopouzdanje iz vrednog rada. Što se tiče meča sa Fenerbahčeom, moramo dobro da treniramo i da se pripremimo. Najbitnije je da nam se vrate povređeni saigrači“, zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.