Radonjić: Sitnice će odlučiti pobednika

Košarkaši Crvene zvezde igraju u petak 7. maja od 18.30 časova u Laktašima protiv Igokee, u drugom meču polufinala ABA lige.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje fizički zahtevan meč i dodao da u takvim duelima "sitnice prave razliku".

"Očekujem fizički zahtevan meč, a u takvoj utakmici moramo da odigramo vrlo čvrsto, skocentrisano svesni da u ovakvim duelima sitnice prave razliku. Tri dana nije veliki period, ali smo učinili sve da osvežimo ekipu i spremni dočekamo ovu utakmicu 65. zvaničnu u ovoj sezoni", rekao je Radonjić, a preneo je sajt kluba.

Zvezda vodi sa 1:0 u seriji, a prvi meč je dobila u Beogradu sa 76:61.

Radonjić je dodao da je ovo treći meč protiv Igokee u kratko vreme, a da je svaki bio težak i rezultatski važan.

"Sada se već jako dobro poznajemo i znamo šta možemo da očekujemo, dobru čvrstu i disciplinovanu ekipu koja iz utakmice u utakmicu potvrđuje zašto je pravila ovakve rezultate ove sezone", ocenio je on.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac rekao je da njegova ekipa mora da "drži visok nivo igre i koncentracije", jer se u prethodnim mečevima sa Igokeom videlo da detalji prave razliku.

"Spremili smo se za ovaj meč i očekujem da odigramo čvrsto kako bi došli do rezultata koji želimo", dodao je Davidovac.

Ovo će biti 22. meč dva kluba u regionalnom takmičenju, a ovo su ujedno i prve utakmice koje dve ekipe igraju jedna protiv druge u plej-ofu.

Polufinalna serija igra se na dve pobede, a eventualna treća utakmica igrala bi se 11. maja, u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.