Jovanović pred Krku: Čeka nas zahtevan meč

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da se nada da će njegova ekipa u meču protiv Krke odigrati kvalitetno sa što manje oscilacija.

MTIzvor: B92, Beta
Podeli
foto: Dragana StjepanovicStarsportphoto
foto: Dragana StjepanovicStarsportphoto

"Čeka nas jako zahtevna utakmica. Krka je pokazala protiv Cedevita Olimpije dobru igru gde su bili na ivici da dobiju favorita. Igraju bolje na domaćem terenu i imaju dosta kvalitetne i iskusne igrače u svom sastavu", rekao je Jovanović, prenosi klub.

Košarkaši Mege će u nedelju gostovati u Novom Mestu ekipi Krke u utakmici 20. kola ABA lige.

Izabranici trenera Vladimira Jovanovića će se se u Sloveniji boriti za treću pobedu u nizu u ABA ligi, odnosno za peti trijumf u poslednjih šest utakmica u takmičenju.

"Nadam se, pre svega, kvalitetnoj utakmici sa naše strane sa što manje oscilacija u igri. Moramo da uđemo jako motivisani u meč i spremni da 40 minuta igramo veoma pametno, ali u isto vreme, intezivno protiv ekipe koja će sigurno sve uraditi da dobije utakmicu", rekao je Jovanović.

Ekipa Mege trenutno ima skor od 13 pobeda i šest poraza i treća je na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Krka zabeležila pet pobeda i 13 poraza i nalazi se na 11. poziciji.

"Ključ je da budemo maksimalno koncentrisani svih 40 minuta. Moramo da igramo čvrsto u oba pravca, kako bi ishod utakmice bio pozitivan za nas", rekao je bek Mege Stefan Momirov.

Utakmica Krka – Mega igra se u nedelju od 17.00 u Novom Mestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.