Srpski duel u ABA ligi – Partizan čeka FMP

Košarkaši Partizana će u 16. kolu ABA lige dočekati FMP iz Železnika.

MTIzvor: B92
Podeli
Miroslav Todorovic/Starsportphoto
Miroslav Todorovic/Starsportphoto

Meč u Hali sportova "Ranko Žeravica" je na programu od 19 časova

U prvom ovosezonskom duelu ovih rivala, crno-beli su u Železniku zabeležili pobedu rezultatom 103:90.

Košarkaši Partizana igraju veoma lošu sezonu, dosta stvari ne funkcioniše, ali FMP večeras (19.00) ne bi smeo da im predstavlja problem, uprkos svemu. Kvota da će crno-beli slaviti s više od 15,5 poena razlike je 1,85.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - FMP.

Pred novi meč protiv ekipe iz Železnika, trener Partizana Saša Filipovski je otkrio šta njegovi igrači treba da urade kako bi ostvarili trijumf.

"Skoncentrisani smo na to da odigramo dobru odbranu i popravimo greške koje smo pravili u prošloj utakmici. Igra FMP bazira se na 'pik end rolu' i igri 1 na 1. Igraju široko u napadu, tako da će u ovom meču osnove u odbrani biti vrlo važne. Moramo da se borimo za skok u napadu i želim da što više „delimo“ loptu i da donosimo dobre odluke. Plejmejkeri moraju što brže i bolje da uvedu u igru svoje saigrače", poručiio je Filipovski.

Bek crno-belih Uroš Trifunović kaže da je ovo prava prilika da se započne trijumfalna serija.

"Moramo da izađemo iz faze u kojoj se trenutno nalazimo i meč protiv FMP je prva prilika za to. Oni su se pojačali u odnosu na našu poslednju odigranu utakmicu sa trojicom novih igrača i sigurno će biti motivisani protiv nas, što je i nama motiv više . Mislim da je samo potrebno da uđemo jako u utakmicu. Dobro treniramo, dižemo hemiju u ekipi i borimo se da dobijemo svaki meč koji je pred nama", naglasio je Trifunović.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu