Zvezda ima popravni u Španiji

Košarkaši Crvene zvezde igraju u ponedeljak od 19 sati odloženu utakmicu 19. kola Evrolige sa Realom u Madridu.

MTIzvor: B92
Podeli
Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

ABA liga na TV B92
Nedelja, 24. januar
19.00 Mornar – Crvena zvezda

Utakmica koja je prvobitno bila zakazana za sredu, odložena je zbog nemogućnosti da avion sa crveno-belima sleti na aerodrom “Barahas” u Madridu zbog izuzetno loših vremenskih uslova.

Crveno-beli su nakon odigranog meča sa Valensijom, ostali u Španiji, a nakon jutarnjeg treninga u nedelju Valensiji krenuli su autobusom ka Madridu.

Tamo ih očekuje duel sa Realom, koji i ove sezone pokazuje da je sa pravom jedan od kandidata za napad na F4 i titulu Evrolige.

Zvezda će večeras (19.00) odigrati odloženi meč protiv Reala u Madridu, a s obzirom na poraz i pre svega igru protiv Valensije, teško da crveno-beli imaju čemu da se nadaju. Kvota na Real je 1,10, a na dvojku čak 7,50.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Zvezda.

Ekipa Crvene zvezde i za ovaj meč neće moći da računa na Lojda, Noka, Simonovića i Simanića koji treniraju u Beogradu.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić očekuje bolju igru od one u Valensiji.

"Prethodna dva dana iskoristli smo analizu utakmice sa Valensijom, trening i pripremu onoga što sledi a to je meč sa Realom. Vrlo iskusan tim koji je doživeo minimalne promene između dve sezone, koji ima kontinuitet, izvanredan napadački kvalitet i koji i ove godine svojim igrama pokazuje da može da ostvari svoje ambicije. Mi sa druge strane želimo i trudićemo se da neke stvari u meču sa Realom radimo mnogo bolje nego što smo ih radili u meču sa Valensijom. Tu mislim na 'mekani ulaz' u tu utakmicu, ali i želimo da produžimo taj dobar interval koji smo imali krajem druge i početkom treće deonice" rekao je trener crveno-belih.

Real ima skor 13-6, dok je Crvena zvezda na učinku 6-13.

Odmah po završetku meča sa Realom, ekipa Crvene zvezde vraća se u Beograd, a onda slede pripreme za još jednu izazovnu nedelju i dve utakmice u kratkom vremenskom intervalu sa Barselonom i Mornarom.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu