Jovanović: Raduju me skokovi u napadu i asistencije

Uz sjajnu igru kada se lomio meč i seriju 2:11, Mega Soccerbet trijumfovala na gostovanju u Zadru sa 90:83 u okviru 15. kola ABA lige.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: Dragana StjepanovicStarsportphoto ©
Foto: Dragana StjepanovicStarsportphoto ©

Do desetog trijumfa u regionalnom takmičenju izabranici trenera Vladimira Jovanovića su stigli uz veliki energiju na terenu i mirnu glavu u završnici, pa je trener Mege sa razlogom bio zadovoljan na konferenciji za štampu posle meča.

"Čestitam ekipi Zadra na prikazanoj igri, jako ih cenim i želim im puno sreće u nastavku takmičeja, oni su bolji tim nego što su to bili na početku sezone. Moram da budem objektivan, ekipa Zadra je imala problema sa koronom, trener im se vratio pred ovaj meč i to nije prva pauza koju su imali zbog korone ove sezone. Čestitke mojim momcima na prikazanoj igri, mi smo došli ovde posle nešto slabijih igara iako smo izgubili od jakih ekipa", izjavio je trener Mege i dodao:

"Bez nekih velikih planova trudili smo da odigramo utakmicu najbolje što možemo. U prvom delu smo uhvatili priključak kada je ekipa Zadra igrala veoma dobro, pre svega što smo ispunjavali neke radne zadatke. Ono što me raduje su parametri poput 15 skokova u napadu i 22 asistencije koji su nam dali nadu da možemo da trijumfujemo na gostujućem terenu kakav je Zadar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.