Višesatni treninzi Saše Filipovskog

Svaki trener ima svoj sistem rada, a Saša Filipovski dobro zna da se u Partizanu uvek radilo puno i svakog dana provodilo po nekoliko sati u trening sali.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto
Foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto

To i sam pokušava da čini od kako je stigao na klupu crno-belih, a to je sa navijačima podelio krilni centar Rašon Tomas.

"Odmah posle utakmice sa Crvenom zvezdom smo se bacili na posao. Vrlo često smo imali po dva treninga na dan. Radili smo na hemiji, identitetu kao ekipe, nekim osnovinim stvarima koje će nam pomoći u nastavku sezone", otkrio je Rašon Tomas u razgovoru za klupsku televiziju.

Naime, igrači Partizana su poslednjih dana trenirali dva puta po tri sata dnevno, a i uprkos tome su pojedini igrači ostajali dodatno na parketu kako bi individualno napredovali.

Jedini koji su bili izuzeti iz ovog programa bili su reprezentativci Rade Zagorac i Nemanja Dangubić koji su stigli umorni iz "prozora" u Finskoj.

Na treninzima je, uz malu poštedu, ovih dana radio i Ognjen Jaramaz koga nema na terenu već nekoliko nedelja zbog povrede prsta šuterske ruke.

Partizan će sledeću utakmicu igrati u subotu od 19 časova protiv Mornara u Baru u okviru 9. kola ABA lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.