Jovanović zadovoljan igrom protiv Zvezde

Vlada Jovanović, trener Mege, i pored proaza od Crvene zvezde imao je dosta razloga za zadovoljstvo.

PTIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov
Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

"Mi smo i u najavi ovog duela rekli da nas očekuje ozbiljna i vrlo zahtevna utakmica, koja će iziskivati poseban pristup od prvog do poslednjeg minuta. Glavno pitanje je bilo da li možemo da izdržimo u kontaktu 40 minuta, što je jedna od glavnih karakteristika Zvezdine igre", rekao je Jovanović.

Crvena zvezda pobedila je Megu 76:73.

"Moram da priznam da me raduje naš odnos prema igri i veoma sam zadovoljan. Posle uvodnih minuta u kojima smo previše respektovali rivala, koji doduše ima veliki igrački kvalitet, povukli smo se i oni su lako postigli 20 poena i gubili smo dvocifrenom razlikom. Međutim, odigrali smo odličnu odbranu, kojom moram da budem zadovoljan, jer Zvezda na svakoj poziciji ima po dva kvalitetna napšadača", kaže trener Mege i zaključuje:

"Takođe, nadskočili smo Zvezdu što je za mene kao trenera jako bitno. Ali, kada se uđe u ovakvu egal završnicu, u poslednja dva, tri minuta je pored igračkog kvaliteta potrebno i da tim ima iskustvo, a to je svakako bilo na strani Zvezde. Oni su našli način da meč prelome u svoju korist. Čestitao bih Zvezdi na pobedi i svemu učinjenom do sada, ali i mojim momcima na prikazanoj igri i uloženoj energiji".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.