Obradović: Izuzetno sam zadovoljan VIDEO

Saša Obradović, trener košarkaša Crvene zvezde, prokomentarisao je pobedu svog tima nad Mornarom.

LNIzvor: B92
Podeli
foto: Djordje Kostic / STARSPORT
foto: Djordje Kostic / STARSPORT

Crveno-beli su u Beogradu savladali Barane rezultatom 93:62 u derbiju 3. kola ABA lige.

Trener Zvezde je prokomentarisao i debije Tejlora Ročestija i Emanuela Terija.

"Mislim da smo zaslužili čestitke, iako je početak bio sporiji. Odbrana se konsolidovala tokom meča, pogotovo u drugom poluvremenu. Dobro je da smo dobili dobar kvalitet u dva igrača, i u Tejloru (Ročestiju) i u Emanuelu (Teriju). Imamo veću dubinu, što nam je malo falilo. Uz celu ekipu koja je dala doprinos, izuzetno sam zadovoljan pobedom", izjavio je Obradović.

Da li je ovo bio najbolji meč Zvezde ove sezone?

"Dobra je pobeda, dobra je pobeda bila i protiv Baskonije. Imaćemo sigurno problema i u stvaranju nove hemije sa novim igračima, ne zato što nisu spremni da sarađuju, već je potrebno vreme. Da se naviknu jedni na druge i na zahteve trenera. Ali, mislim da je grupa ljudi koja je trenutno tu neka garancija da će to vremenom biti sve bolje i bolje".

Status Boriše Simanića?

"Mi na svakog računamo. Ovo nam je vrlo važna utakmica i kada je važna utakmica najbolji će uvek da igraju. Intenzivno radimo sa svim igračima koji nisu u timu, spremamo sve njih za bilo koju utakmicu koja dolazi. Ne samo Boriša, već i Aleksa (Radanov) i (Aleksa) Uskoković su u sastavu tima i ja računam na njih", objasnio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.