Sedmo pojačanje za mlađe selekcije KKCZ

KK Crvena zvezda mts potpisao je ugovor sa još jednim izuzetno talentovanim momkom koji predstavlja budućnost srpske košarke.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli

Nakon brojnih, najtalentovanijih momaka rođenih 2004 i 2005. godine koji su to učinili ovog leta, višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je još jedan supertalentovani momak – Damjan Spasojeević, rođen 2006.godine i visok 203 centimetra.

Novopridošli mladi centar iz Vršca nije krio zadovoljstvo nakon potpisa petogodišnjeg ugovora sa KK Crvena zvezda:“

Ovaj potez i potpisivanje ugovora sa Crvenom zvezdom vidim kao krupan korak u mojoj nameri da se ozbiljno i profesionalno bavim košarkom. Ovo mi je velika šansa i presrećan sam zbog toga.Trenirao sam ovog leta vredno, individualno koliko su ove okolnosti dozvolile. Sada kada sam potpisao ugovor, prvo ću zvati roditelje i brata“ rekao je Spasojević i dodao da prati Crvenu zvezdu od najmlađih dana:

Pratim Crvenu zvezdu odmalena i voleo sam da gledam Bilija, pošto sam veliki zaljubljenik u NBA ligu, omiljeni igrači su mi LeBron Džejms, Entoni Dejvis i Kevin Durent

Nakon potpisivanja višegodišnjih stipendijskih ugovora sa Vudragovićem, Gagićem, Topićem, Gačićem, Mišićem i Marjancem, Spasojević je sedmo pojačanje za mlađe selekcije KK Crvena zvezda mts.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.